~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, June 2, 2010

Pewoottt lapauuu

Lunch smlm dh makan bihun sup ayam, rasanya mlm  pula nk x mkn yg berat2. Tapi apakan daya...x mampu pula nak menolak :P.

Ptg smlm gi shopping kt Mydin, ingatkan nak singgah Secret Recipe nak bli cheese kek jer.
Tup..tup..che asben leh pula ajak makan kt ctu. Bila dah ajak tu trus toinnnnnnngggg.

Dlm kpala ni asyik tringat spagethi jer..Trus kecoq ayaq liuq aku. Masih trasa lg masa aku makan ngan gee org blanjer mmg la sedapkan  ari tu..he..he..

Apaaa lagi, lupakan jer nak mkn ringan utk dinner. Dah org ajak, blasah jer laa




aku punyer..geramnya nengok cheese yg melimpah tuu

che asben punye...nak je aku songklap udang besau 2 ekor tu



xtra cheese kek utk che aiman aku nak cilok yg ni
Masih lum mkn lg, masih dlm freeze (pewot dh x mampu lg nk masuk menda2 lain)



che aiman yg x senang duduk...mama x dpt rasa kenikmatan spagethi tu tp yg heran , licin gak


**Ikut hati nak jer aku snap sana sini,  tp tdengar pula cik kak  yg dok sblh meja aku bisik2 kt boy dia pasal aku amik pic potong stim tul. Apa dia ingat aku ni jakun ka. Aku ada blog, mmg la prangai aku camni . Cik kak tu mesti x der blog. ntah2 kalo org crtita pasal blog pun mesti dia ternganga x tau apa2.
uweeekkkkk**

4 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hahahahaha.. mmg la selalu org yg jakun tak dak blog mmg dia heran tgk kita duk snap sana sini.. hahahaha dia yg jakun tu :)

siti said...

compom org tu x tau apa itu blog...huhuh

aiDieNa said...

Terliur tengok spagget tuuuu... hurmmmm lapaq larr..

syariza09 said...

MrS. F!zA@Mama Darwisy**
sokong2..org tu mmg jakun, b4 ni dok dlm utan x dak tenet

siti**
compom! sohih x dak


aiDieNa**
jgn tgk lama2 spagethi tu, nanti tmimpi2 pula :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails