~ CliCk mY HeArT ~

Monday, June 14, 2010

Dah puas godek2

Jumaat ari tu kan aku story pasal my mil nk dtg rmh, aku pula sibuk cari menu. Slalunya kalo dia dtg aku buat sweet sower, stim, kari daging ker, kurma ker. So bila dia dtg kali ni malas nk wat menu yg sama. Jumaat lps aku godek2 blog masakan, x der pula yg berkenan. Dah puas pikir, aku masak yg biasa2 jer ..ha...ha ..pdn muka. Yg ni senang, x yah nak buka buku, aku dh xpert. Aku masak.......................



Ubi keledek rebus utk minum ptg, ekceli ubi ni my mil yg bli masa follow aku gi pasar, aku cuma rebus & beli kelapa jer. Terangkat bila sekali skala mkn ni. Sesetengah org suka mkn ngan sambal bilis, tp tekak aku lbh suka ngan kelapa




4 lunch
Kari ikan merah & udang goreng halia




Brokoli goreng cili


** Selesai suda masak memasak**

3 comments:

Ogy said...

sodappnyaa tgk keledek tu..huhuhhu seb bek tak ngandung...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhh dasat2 menuuuuuuuuuuuuuu

syariza09 said...

ogy..
fuhhhh..sib baik la. kalo ross tgk ni, meleh pula makyong tu :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil
dasat kerr????dah x der arah nak masak pe. bantai je la :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails