~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, June 15, 2010

Bila agaknya...




Petang smalam kami bawa my mil & adk ipar gi melawat rumah kami yg entah bila leh siap
 (huhu sedihnya kalo crita bab rumah ni). Rumah ni dah lama beli, tiap2 bln wet gaji makin kurang sbb dah kena bayar utk rumah ni terbengkalai






















Seksa woooo, skrg ni weols terpaksa bayar utk 2 rmh kuarters & rumah yg x siap ni.
Ni lah rumah yang mampu kami miliki bak kata org ukur baju di badan sendiri. Kalo la rumah ni siap kan best, smua ada kt situ Pasar Borong Selangor, Jaya Jusco Equine Park & skrng tengah buat Giant.
 Tahun ni tahun pertama kami lawat rumah ni, banyak gak la prubahan, meter dah pun pasang,
aku harappp sangat dpt duduk rmh ni secepat mungkin. Rasanya dah 4thn aku tgg,
mcm tgg buah yg tak jatuh


W/pun rumah ni x leh duduk lg, aku gediks nk bergambar..he..he..nak puaskan ati sendiri






4 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

dah beli rumah rupanya.. kami bila nak beli ni..huhu

[-suziey-] said...

uish lamanya ek..huhu syukur la xpnh experience umah terbengkalai..mmg sakit la kan..umah xsiap tp bulanan jln je potongan utk byr umah..sbaar ye..setiap yg berlaku ade hikmahnya..xlama je lagi tu..nmpk mcm dh 95% complete..

syariza09 said...

MrS. F!zA@Mama Darwisy
Dah bli tp x lh nak duduk pun :(

[-suziey-]
harap2 camtu la, dh bjanggut tgg rmh ni :(

Ross... said...

xpe xlama lg bleh la duduk...:)sabar jer..tp lama sgt dh sbar nyer kan?4thn tue..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails