~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, June 16, 2010

Cara baru lebih jimat :D



Apa yg jimatnya??? Ni la hasil terjah menerjah blog kengkawan yg lain, aku dapat idea utk praktikkan menda ni maaf ler dh x ingat blog saper. Kat opis kitakan slalu dpt key chain yg comellss2 drp kawan @ bos. 
Bila dah dapat tu mesti gantungkan, slalunya kalo nak gantung key chain yg banyak2 ni mesti banyak kena pakai paku kalerful tu kannn...... Tapi aku cuma pakai 3 jer paku tp leh sangkut 10 key chain. Haaa...jimatkan.
 Cuba guna ni, kat opis kan banyak.















 Alaa.....bknnya nk cilok banyakpun, boss tak marah la ..he..he. 





7 comments:

MRS. K said...

ape senget benget tu? hehe

Ogy said...

kretip2...syabasssss

fantaghirolynn said...

sgt kreatip...

fantaghirolynn said...

sgt kreatip...

~~*Lady Salwa*~~ said...

owh, pengumpul key chain jugak ye... sama la kita... hehe

bagus gak idea nih... boleh diaplikasikan nanti... hehe

[-suziey-] said...

good idea..tp kalu key chain berat cemana tu..hehe

syariza09 said...

MRS K

eh eh senget ker? lipa plak nk ukr ngan ruler..ngeh.ngeh

Ogy & Lynn
Kretip kannnnn..idea org len tuu


Lady Salwa
Nk kata kumpul tu x la juga. Tp dh org kasi, kena la simpan baik2 kan

Suziey
kalo key chain berat, cuba boh gam gajah gerenti x jatuh he..he..he

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails