~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, October 22, 2009

Mataku merah bukan kerana marah

Eeeeeiiiii, bangun pagi jer, mata tak leh buka. dah melekat. Sah! Aku dah kena sakit mata. Tapi aku berjangkit ngan sape?? Aku lum jumpapun sape2 yg skt mata. Smalam lagi masa kt opis, ada kawan yg tegur pasal mata aku yg dah nampak merah. Aku blh pula kata mata aku letih kot, sbb tu la merah. Bila petang, mula la bengkak jer. Rasa berat jer kat mata ni. Adoiiiii...ari ni pula ada rehearsal poco2. Esk dah bertanding. Nape la aku sakit minggu ni. Kalo next week kan bagussss leh ke doa mcm tu?? sure aku dpt mc. Kalo minggu ni, aku x guna juga MC tu sbb kena dtg opis for poco2. Aku amatttt berharap Aiman x kan dpt skt aku ni. Kesian dia. Kalau bapanya yg dpt skt ni aku x kisah sgt...he..he..ye lah org dewasa leh tahan lagi, kalo budak..siann.
oleh kerana keprihatinan aku pada kengkawan yg lain, aku datang opis ngan spek mata aku yg besau tu. Nanti tak pasal2 lak satu opis bermata merah..ha..ha..smua kena rasuk. Tapi camna ngan poco2 nanti? Nanti org nampak la pula mata aku yg merah ni, kalau biru x pe la jugak, glamer
petang smalam


mlm tadi


pagi ni di opis..rimas aku. bila nak sembang ngan org jer baru aku pakai

3 comments:

MRS. K said...

cun seii spek mate die..

syariza09 said...

kuii..kui..terpaksa laa

kak ina kl said...

salam..lepas ni dapat mc lah kot..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails