~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, October 7, 2009

Kenangan Beraya

Ishhhh lama juga aku tak nyinggah ke blog aku ni. Busy jer. Ari ni aku kuatkan semangat tuk meng'up-date'blog aku yg dah berhabuk ni. Org lain dah lama story pasal raya, tp aku baru jer nak crita. x pe lah. Tahun ni giliran aku beraya di KL. Sehari sblm raya aku bermalam di rumah MIL. Konon-kononnya nak membantu apa2 yg patut. Kesudahannya aku lenggang kangkong jer sbb smuanya MIL dah siapkan, maklumlah dia amik cuti awal tuk persediaaan raya. Thn ni, aku nampak bunga-bunga kebahagiaan pada seluruh keluarga ku dgn kehadiran Aiman. Mertuaku seronok melayan keletah Aiman. Aiman menjadi cucu kesayangan mertuaku. Alhamdulillah. Ku syukur atas kurniaan-Mu ini ya Allah. Hari raya pertama di KL, mmg aku tak gi jenjalan mana2, cuma duduk rumah tgg tetamu yg dtg berkunjung. Aku tolong MIL wat air, basuh pinggan mangkuk. kerja senang jer tu.



Raya kedua aku blk Perlis. Blh pula bila dah sampai Kedah tu , kitaorg sesat jln. Ishhh....pada hal tiap2 thn blk kg. Smuanya sbb Mr nak ikut jln lain lak, lastly leh pula sesat...Kul 6 lbh baru sampai. geram tul.




Ari Jumaat aku gi ke rumah adik aku di Seberang Perai with my parents. Saja nak jumpa anak menakan. Ari sabtu ptg baru aku bbertolak balik ke KL.


2 comments:

MrS. F!zA said...

9712 tu no apa??sempena no rumah ke..hehe sibuk ja nktau..

syariza09 said...

bapa akak bekas polis, tu kiranya no luck dia la. smua adik bradik pakai no ni. bila bergerak ramai2 best ja sbb no sama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails