~ CliCk mY HeArT ~

Friday, June 12, 2009

Kecantikan Dalaman Wanita

11 Jun 2009
8.00 am - 5.00pm
Port Klang
Ceramah Kecantikan Dalaman Wanita Oleh Diana Rafar & Nenek


Apa nak crita ye?
Diana Rafar skrg ni kan dah ada spa, so Puspanita jemput dia utk bg tips2 menjaga kecantikan dalaman dgn betul. menurut story si Diana ni, keluarga dia banyak mengamalkan petua2 turun temurun keluarga. Utk menguatkan lagi crita, dia import khas neneknya yg dtg dr Johor utk berkongsi pengalaman & bercerita pasal hal2 dalaman wanita. Waa..aku respect tul ngan nenek dia. Umur dah 62 thn & husbennya 40 thn. Suami muda U. Anak kecik dia baru 9tahun. Emmm...kalo mcm tu, mmg sepatutnya kena menjaga dalaman & luaran. Kalo tidak....
Bila nenek dia buka mulut je, aku tengok smua org ambik pen & buku (termasuklah aku). Nak catitlah apa yg patut, nanti rugi. Rupa2nya banyak benda jugak yg aku x tahu. TQ Mak Pah (panggilan utk nenek Diana).
Sbenarnya banyak yg blh crita, ttp disebabkan tahap kemalasan yg melampau, nanti2 lah aku story. Layan je..

W/pun, Diana ni muda lg, tp dia pandai berkata2. Tertarik pulak aku dgn kata2nya. Dia x lah secantik Maya Karin, tp bila nengok dia, manis..... je.

Korang tengok ni takut tak? Darah2 tu bkn dorang punya, tp org lain. Org tu mukanya banyak jerawat, sbb tu la bila buat bekam, banyak darah kotor yg kluar. Korang x tringin ke nak buat???
- dah tamat dah -




2 comments:

MRS. K said...

wahh.. bukan main lagi kak az begambo ngan pengantin baru..

syariza09 said...

ala...bila lagi nk bergambo. Pasni bgambo ngan pengantin lama lak hik..hik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails