~ CliCk mY HeArT ~

Monday, August 11, 2014

My Hero - 6 years


4 Ogos..my hero dah masuk 6 tahun
Akhirnya birthday aiman jatuh pada syawal...sebelum ni jatuh masa ramadhan..yipee

Masa ni maksu sponsor kek
Sambut awal sehari sbb kebetulan masa tu kami g rumah mil
sronok la dia bila ramai2 nyanyi..


Esoknya pula Isnin 4 Ogos bagi kek kat cikgu tadika
ada la goodies bag utk kawan2 dia
sronok tgk muka hepi aiman, maklum la ada kawan nyayi besday, tepuk2 tangan, kiranya meriah la
last buat birthday party masa dia umor setahun...giler lama sgt tu..
 kek tu mama buat sendiri...huhuhu...tu yg x brp shantek
kek cantik nanti la mama beli masa makan2 kt rumah pulak ok

Mama mmg doakan yang terbaik jer untuk Aiman
Hanya Allah jer yang tahu sedalam-dalamnya kasih sayang mama untuk Aiman
Semoga kasih sayang kita berkekalan hingga ke jannah



4 comments:

eima said...

waktu bw kek kat skool tu yg buat anak2 hepi sgt kan .. anak2 aku pun cam tu

syariza09 said...

aar..yg penting biar ank2 sronok

ieda immi said...

alhamdulillah cepat masa berlalu .. dah 6 tahun kan ;)

zahrien x pernah layie buat bday di sek , hurmm kena ada nie ;)

LYAfrina said...

alhamdulillah..
selamat ulangtahun dear..
mmg seronok kalo buat kt school/taska..sbb ramai kwn2..paling best potong kek depan kwn2..terharu//

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails