~ CliCk mY HeArT ~

Monday, July 21, 2014

Permohonan pertukaran....bukan sebab tak suka, tapi.......


Tak nak citer pasal persiapan raya ke apa ker
Tapi nak citer pasal pic atas. Yg tu lagi penting hehehe
Sebelum ni dh buka sistem on-line pertukaran, tapi asyik error jer


Jumaat lepas bukak & ok plak tu..tapi tarikh tutup tak lama dah..hujung bulan ni...problemnya aku balik minggu ni
Nak tak nak kena la buat jugak, pagi tadi frust sbb system error...hati manyak sedihhh
Petangnya akk ofis bgtau yg system dh ok...cepat2 aku buat. Dah send pon.
Pasni pengesahan dengan Pengarah plak, pastu rektor, pastu baru antar ke sumber manusia...banyak stepnya
Aku minta tukar ke Putrajaya. Dekat ngan rumah, sekali jalan jer ngan somi dan anak

Kalo dapat tukar, tak der lagi masalah ERL, LRT dan Teksi huhuhu
Kerja kat sini ok, cumanya perjalanan nak ke sini tu yg tak ok..kalo diberi peluang semua orang nak kerja dekat ngan rumah kan, mcm tu jugakla ngan aku

Semoga permohonan pertukaran aku di bulan puasa mendapat keberkakatan. Amin.
Kawan2 tolong doakan sama yer (-_-)

4 comments:

azieazah said...

All the best....

Rezeki Raya, sapa tahu kan?

NzA said...

singgah jejalan pagi2..
InsyaAllah moga dipermudahkan.

syariza09 said...

azieazah
Insyaallah...berkat doa

NzA
Insyaallah

Sal Wawa said...

Insha Allah.. semoga dipermudahkan... Doa banyak2..

Saya pun apply jugak utk tukar, tapi nasib belum menyebelahi.. harap2 ada la khabar gembira nanti... hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails