~ CliCk mY HeArT ~

Monday, April 28, 2014

Oat Choco yg popular....

n3 pasal SABAH ada kt draft lg....x abis nk karang lg..x sempat nk kasi info apa2..kita hold dulu...meh la I up citer lain dulu yer

Nak citer pasal ni haa..........

tak tahu nak panggil apa...biskut boleh, coklat pon boleh
Aku baru tau sekot oat popular...tau pon secara tak sengaja drp mak.
Mak yg perkenalkan sekot ni & kak ipar kuatkan lagi tentang kesedapannya...uihhh dasyat depa ni.

Kat opis kawan pon dh mula citer pasal sekot ni...huhuhu...hati dh tak sabar..nak beli tak jumpa pulak kat mana-mana kedai..
Tangan menggatai gugel...dpt no fon trus call n oder.. kami pakat-pakat oder....kebetulan stok pon ada, boss tlg amikkan kt checkpoint...maklumla kami yg lain ni x dak keta

Sedap sangat wehhh...aku lbh suka plastik kuning tu sbb rasanya yg kurang manis...harganya RM12
jgn terkejut yer kalo ada yg jual lebih mahal drp harga tu dan ada juga kawan2 yg luar KL leh dpt harga yg lebih murah..RM10 ok.

kalo susah nk dapat, try la call dealer2  kat LINK ini..

http://ka0rist0ry.blogspot.com/2013/12/biskut-rangup-crunchy-chocolate-cookies.html

aku dapat ni drp dealer SUE Sg. Besi..yg bestnya dia tak amik pon kos penghantaran..mesti ramai yg pernah mkn ni kan


UPDATE:  rupanya oat ni ada dijual dekat ngan rumah aku ja. So, sapa2 yg pegi Pasar Borong Selangor leh gi bli kat sana ya. Masuk je pintu bayar parking tu, uols akan napak kedai borong yg jual makanan kering & jajan... haa kat situ lah yer...RM8.80. sebelahnya kedai yg jual barang-barang runcit...area ni kedai baru

3 comments:

adianiez AIDA said...

yes. kat sini jual rm10 aje. ada jugak yg terlebih jual rm14 :-(
asben makan. anak2 makan. aida kurang minat...

cemomoi said...

ada orang jual sampai lima blas, kat kota baru 9 hengget je

MAT NOR said...

lain tempat lain harga. oat ni dah jd fenomena pulak. pelbagai brand dah mula keluar akibat lonjakan dalam permintaan.pemborong pun cepat abis stok sekelip mata

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails