~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, November 19, 2013

Ohhh macam tu yer jogetnya...

Dah ramai yg citer pasal anak-anak yg dh konvo tadika kan. Aiman pon dah buat 2 minggu lepas, tapi baru hari ni nak citer. Tinggalkan kenangan dalam blog.

Sabtu : 9 Nov. 2013
Tempat: Dewan Melati, Perbadanan Putrajaya

Konvokesyen budak-budak umur 6 tahun dan persembahan budak-budak umur 2 tahun hingga 6 tahun.
Mmg best tgk budak2 menari, macam2 ragam, specially yg umur 2 tahun. Lagu dah pasang tapi budak2 ni tak goyang pulak, last2 cikgunya pulak yg kena menari hehehe

Aiman buat persembahan joget.
Sabar menanti, persembahan aiman dh hujung2 akhir acara.

Kami sampai awal, org tak ramai lg

belon yg menjadi rebutan budak2 yg dtg sini


Cantik dekorasi yg cikgu buat
tercari2 gak gamba aiman, rupanya gambar yg dilekat kt dinding, gamba budak2 yg nk konvo, 6 thn
Dasyat anak mama menari, dilibas tangannya tu hihihi
good boy, walaupun nampak lain mcm jer bila aiman menari, mama rasa aiman dh buat yg terbaik 

Aiman & the geng
Kalo dipakaikan songkok, mesti lagi segak
Agaknya cikgu tak bagi sbb takut ternggal masa menari kot


 Cantik baju girl, seksi giteww



Da akhir acara, abah tolong suapkan aiman, mesti masa ni lapar sangat2 kan
Tetamu pon diberi makan tengah hari, laukpauk semua sedap2

Mama sayang Aiman
Sekejap jer Aiman dh 5 tahun

Setia menanti persembahan Aiman


Igtkan masa tu dpt la tgk Aiman pakai jubah, sbb tadika lain budak 5 tahun pon dpt merasa pakai jubah
Tapi tadika Aiman ni hanya utk budak 6 tahun jer
x perlah, thn depan mama tgk aiman berjubah ok
Thn depan pon di tadika yg sama

3 comments:

Azlina said...

oo..aiman masuk joget yer..memang the best la :)
mama sabar ye,next year baru leh tengok aiman pakai jubah konvo lak..hehe!!

syariza09 said...

aZLINA
x saba nk tgg thn dpn

Qhaifa Nur said...

afnan 5 thn berjubah...buat kat pwtc lagi...konvo anak-anak kita dasyat sekarang kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails