~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, October 8, 2013

Hadiah Hari Jadi ~ Almari Angry Bird

Birthday bulan 8 tapi hadiahnya bulan 10.
Punya lama baru nk dpt hadiah.
hehehe
Ekceli almari ni dh jadi barang keperluan , tapi anggap jer lah hadiah besday yer sayang.
 
Akhirnya ...dapat juga almari baju.
Daripada baby sampai lah umor 5 thn baju-baju Aiman selama ni pakai
drawer plastik camni jer
tapi bila dah besar2 ni banyak pula bajunya
harus lah transform dari drawer ke almari
 
Sabtu lepas misi mencari almari
kalau uols yg dekat ngan area Putrajaya nak cari kedai perabot, area rumah aku ada banyak kedai. cumanya kena pandai pilih la
Depan Aeon ada. depan pasar borong pon ada, dan kedai yg baru buka pulak kt area Shell
Ada kedai yg ok dan ada kedai yg tak ok
Ada kedai tu bukan main lagi buat promosi gedebuk gedebak
Tapi leh pula dia caj penghantaran, padahal rumah aku ngan kedai dia sekangkang kera jer
dia kata kena caj hantar dan caj pasang almari RM30
pooorrahhh
 
Gigih lagi mencari kedai yg x der caj penghantaran.
Dapat la kedainya dan harga utk almari pon murah walaupon x der caj penghantaran.
Cumanya stok x der dan kena tgg 2 hari.
Ok la tu
 
 
Dalam banyak2 gambar dalam katalog tu, yg ni pilihannya
Angry bird space warna biru
Angry bird dlm hutan  warna hijau dia tak mau
isshh dh besar2 ni mcm2 pulak dia
 
 
Dah ada almari terus jadi rajin
dan dan tu gak nk mengemas almari
nak sangkut baju la, nk simpan baju la
 
Puas hati la ngan almari ni, besar
3 pintu ada tpt sangkut baju, ada 3 tingkat utk baju lipat & ada 2 laci di bawah
 
Bila dah ada almari secara otomatiknya drawer plastik dh tak guna, kita simpan menda lain pulak yer
 
Sekarang ni Aiman request nk langsir angry bird pulak dah...kt mana nk cari ekk
Nagoya ada kot

5 comments:

wahida said...

cantik almari angry bird tu...budak2 mmg suka la...rajin2 kemas baju dlm almari tu tau sayang...

Qhaifa Nur said...

lepas ni aiman kena rajin simpan baju sendiri tau...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Biar lambat asalkan bagi jugak hadiah... hehe

Mahal tak almari tu... mmg tengah dok pikir2 nak beli almari utk budak 2 org tu...

SiTi said...

waaa aiman dpt almari angri bird laaa... zikry pun suke angry bird... niat di hati mmg nak beli almari mcm tu.. tp di sebabkan umah sempit... hurmm kna teruskn pkai drawer plastik jugak laa nmpknya...

syariza09 said...

wahida
aar makin rajin la tu


Qhaifa Nur
buat masa skrg ni dia terlebih rajin


~~*Lady Salwa*~~
Yg ni besar, tinggi & byk ruang..$320. Yg $200 lbh pon ada gak


SiTi
x per...x per, rumah dh luas nanti leh bli ok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails