~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, April 11, 2013

Shopping di opis

huhuhu....dh mai dah penyakit "M"
puhhhhh...jom buang penyakit ni
Isnin - Selasa lepas saya dan Aiman berkampung di rumah mil coz asben g kursus ke Pangkor.
Aiman x skolah 3 ari
Naik lrt star tukar lrt putra ke Masjid jamek ...weyuuu melambai2 jer kedai2 kt masjid jamek tu
ok kuatkan iman.
Dah amik lrt berenti kt Damai..Mlm td kan ujan, huhuu satu jam terpacak tgg taxi kt lrt Damai..ketaq lutut.

Dahla, haini dh balik umah, mlm td gak en asben amik kami anak branak.
Lega bila dh blk rmh sendiri.
Dah la tu, meh citer lain pulak.

Jom shopping kt opis plak
Gelas ni beli ngan member yang dealer Menang
sebiji RM4
aku bli 4 biji


Yang ni plak mangkuk, 
satu kotak RM6
Dalam kotak ni ada 2 ketoi mangkuk, kiranya seketoi RM3 la kan.
Murah tak??

Ok la tu kasi tukar2 sikit brg rumah



**************
Haini OT spai kul 7, nanti ai jln2 rmh uols ok



6 comments:

Rin Maira said...

ehh bestnya kt opis ada jual brg2 camni..murah lak tu..

Cho Zila said...

senangkan.. sekarangni godaaan merata2ler yerk.. internet lain... kat shopping complex lagi...

syariza09 said...

Rin Maira

aar best woo, kalo yg mahal sikit tu leh bayar berkali2 hihihi


Cho Zila
tu pasal, kena pandai2 kawal la :)

Qhaifa Nur said...

bisnes sekarang berbagai-bagai...seronoknya kalau dapat mangkuk tuh...

ieda immi said...

yelah dikk
penyakit M tuu dah ngular ke akk dah lama nie
susah tul nak lari huhuh

wahh vision !
akk suke
dah ada semua set

Zana Adieyza said...

wah, bestnya leh shopping macam2 kat office.. kat office zana x de pulak yg berniaga.. kalau ada, leh gak cuci2 mata.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails