~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, January 15, 2013

Persediaan untuk" Raya Cina"

Raya cina ni famili aku akan ada kenduri kahwin, penting ni wehhh.
Ni la kenduri kahwin terakhir dlm family aku.
Adik bongsu akan diijab kabul.

Jadinya kami adik beradik ipar duai smua sepakat nk pakai baju sama.
Adik aku tema warna merah putih, kami x mau sama ngan pengantin.
Kami sepakat amik kaler peach. Lam gambar nanti baru la nampak kontra sikit.

kami terjah ke Jakel Shah Alam, first time sampai sini, besar gak uolss..
 Abg aku kenal ngan sorang kt sini, kalo bli kain mmg bli ngan org ni la. dpt diskaun lg uols.
Kain ni kalo tak diskaun rege RM38.00 semeterr
Pastu diskaun jakel bagi ritu RM25.00 semeter.
Mamat ni pula bagi diskaun RM20.00 semeter, wewuuuu bestnya.
Jimat di situ



kami kaum2 pompuan pilih songket
baju songket, kainnya plain jer

Kaum lelaki pakai jer baju melayu peach.

Minggu ni baru nk gi antar tailor

3 comments:

-Sara- said...

cantikla kaler tu :)

~Siti Hajar~ said...

wah! sedondon...mesti cantik!

Jgn lupa jemput km tau!ekekekeke...xmalu..

munna said...

sweet je kaler tu.....tak lama je lagi tu kena cepat hantar kat tailor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails