~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, January 17, 2013

Menu murah di Kenanga

Ari tu kan aku ada citer pegi Kenanga Wholesale. Masa pegi tu kemain lagi bersemangat waja walaupun aku  cuma window shopping. Masa nk balik tu masing2 dh kebuluran. Nak balik opis kendian singgah makan rasanya tak kot sbb kami naik taxi jer, jd nk singgah2 tu mmg susah.

Jadinya mkn jer lah kat kenanga. Kalo korang nk cari kedai makan halal silalah ke tingkat 3A. Dh lupa nama restoran tu. Makan apa jer yg ada.

Masing2 amik buku menu. Bila tgk rege, better kami amik menu Nasi Ayam Penyet, rege pun murah RM10++ termasuk air sirap selasih. ok la tu kan. Kalo amik menu lain, mahal la pulok. Lagipun ko nk alas pewot jer kannn
Ada tempe, ayam goreng, tauhu goreng, sayur kangkung dan sambal. Sup kosong pon ada. Sebelum ni aku mkn ayam penyet tak der plak dorang kasi sup.
Rasanya ok gak ler, kenyang pewot


Kami pegi berenam, smuanya mkn Ayam penyet. 
Makanan ditaja oleh kak Pah (paling kanan), TQ yer


muka aku semakin bolat kan kan kan
ermmm



4 comments:

Ya ALya said...

emmmm...blm pernah lagi makan ayam penyet.....

azieazah said...

Merata dah Kak Azie baca pasal Ayam Penyet, tapi sampai hari ini belum pernah sekali pun dapat rasa Ayam Penyet.

Naif nya saya!

-Sara- said...

org banje, best ah! hehe..oo makan alas perot yg sgt meriah! hihikk

Aleyn said...

X dpt merasa lg...skrg dah glamor pecal lele plak...kakak sendiri jadik francisor...so kn try

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails