~ CliCk mY HeArT ~

Monday, January 21, 2013

Cik merah itu bukan milikku.....

Jumaat malam drift ke Perlis, semata-mata mau amik cik merah.
Cik merah sudaa sampai.
My mom suruh aku temankan adik aku blk ke sana. 
Lagipun kalo aku balik, leh la mak nk bincang2 sikit pasal kenduri nanti. 
orait, aku no hal. en asben & aiman tak ikut, dok jer kat sini. lagipun kejap sangat nk blk. Jumaat balik sana, ahad dh blk sini pon.
 Aiman kena tinggal dia ok jer, kalo call pun asyik buat ayat yg sama, aiman rindu ngan mama la...yer la tu....hehehe

bukan milikku
aku hanya mampu tgk jer.....
adik balik semata2 mau amik cik merah ni ler
honda jazz hybrid

senyum lebaq dpt keta bawu
amboi...

amboi....bapa pun senyum lebaq juga


bye bye satria neo, pasni hang kena lelong
keta ni pon banyak jasa gak, tp bila dh lama2 ni banyak pula songehnya



apa lagi kak, jom jalan2 ngan cik merah

kakak telan ayaq lioq...bila la nk pakai honda plak ni...aiiishhh

7 comments:

-Sara- said...

bestnyaa kite baruuuuuuuuuuuu..xpe pasni rzki kita lak kan mana tau :)

MrS. F!zA said...

bapa hadiahkan ke ni? mtklah utk kakak jgk..heee

Qhaifa Nur said...

jauh drive...bersemangat bila pandu kete baru ni syariza...

kaler dari jauh dah nampak...

~Siti Hajar~ said...

Wow! bestnyer...cerah mata tgk aih...hehe

eh! tu adik yg bertunang hr tu kan..

mamyharraz said...

hensem menawan si merah tu.
tak apalah walau bukan milikmu dapat juga merasa naik :D

Insyaallah lepas ni giliran sya pulak berkereta baru :)

azieazah said...

Wahh lawanya keta baru adik awak. Sesuai la dengan dia.

Merah tu memang nampak berani!

syariza09 said...

Sara
tu la, harap2 pasni rezeki terlebey, leh la dpt rasa


MrS. F!zA
dak aihhh...bapa tlg sikit2 ja


Qhaifa Nur
mmg dia bawa keta bersemangat masa blk ritu, maklum la keta bawu


Siti Hajar
aar, adk yg bertunang ritu

mamyharraz
insyaallah, nanti sampai kot giliran sy plak

azieazah
aar, sesuai ngan dia yg jiwa muda tu kan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails