~ CliCk mY HeArT ~

Friday, October 12, 2012

First time di Morib

Hai uolssss
Tenggelam timboi aku ni kan
Masa utk blogging pon terhad, slalunya leh update time rehat la, kalo time biasa tu kena tgk keadaan dulu. line clear br leh update. Pg ni line clear, moh ler update cpt2.

Lepas Aiman cabut gigi, hari yg sama gak aku kursus Fail Meja kt Morib..sepatutnya bas ofis disediakan, tp dsebabkan pagi tu aku masih kt hosp, mlmnya asben trus hantar aku kt morib. Dah la first time gi, rasa jln yg weols folo tu mcm x betul je. Maklumla gelap gelita...akhirnya sampai gak ler

Kursus buat kat sini, sebelum sampai Impian Morib kita kan jumpa ngan Sepang Gold Coast & Rumah Peranginan Persekutuan

Kursus 4hari 3 mlm staf akademik & staf sokongan.


Bilik ok & cantik, satu bilik ni kami duduk 2 org

Bilik kami mengadap kolam, kalo aiman nampak ni, abis laaa

Perasmian oleh Pengarah & Timbalan pengarah
Jemputan pula pegawai dr JPA

Hari kedua baru la ada masa nk tinjau kawasan hotel, mmg cantik

Sebilik ngan Kak Wan


Ptg2 ngendap dorang mandi dr bilik aku
alaaa...smua tu org opis aku gak, bkn main lagi, siap main bola lam air tuuu


Malam ketiga ada BBQ




Jom bergamba sampai lebam
terserlah sungguh kaler tudung aku tewwww


kononnya ko kt genting lah kan..
gentinglah sgt, rupanya cermin kamera tu berkabus dek ekon, tu yg pic berkabus jer
hampeh tul...bikin gempaq ja


Hari keempat dh leh pakai kasual, nk balik dh pon.
mcm biasa dh jumpa org yg suka bergambar, mula la aku pon gedik sama, dh lama x gedik camni hehehehe


Jumaat kol 11.00pg kami dh leh blk. ahkak pon asben yg dtg amik, lgpun morib kan dkt ngan putrajaya. mlmnya gi Kg Baru amik Aiman, rindu tau nk tgk gg rongak dia tuuuu


**percaya tak selama aku kursus kt situ, aku x jejak kaki pon ke pantai, padahal pantai blkg hotel jer tuuu
**balik tu kononnya nk singgah bli krepek, tp kami x reti pula nk cari kt ner, tepi jln x jumpa la pula org jual2 ni






6 comments:

NM03 said...

ai penah dok otel tu, bilik bawak sekali ngadap pool. dari tingkat bilik dah boleh terjun. hahaha

mamyharraz said...

bestnya ada kursus mcmni..sy keje swasta mmg tak merasa benda2 mcmni.teringinlahhh.

lawa kaler tudung sya.menyerlah.

Fieza79 said...

best nya berkursus smbil berholiday..nyelit2 skt ye tak..?

Qhaifa Nur said...

cantik juga morib ni...seronok kursus kat sini dekat dgn pantai...
tak pernah singgah sini lagi...rugilah x jejak pantai...

ieda said...

x pernah sampai layiee
ramai cakap best ..
hotel pun cantik
seronok berkursus kat tempat macam nie .. leh hilangkan stress :))

MrS. F!zA said...

cntik jgk view impana morib ni..siap ada pool lg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails