~ CliCk mY HeArT ~

Monday, April 23, 2012

Rupanya cantik tapi............

Pasal n3 lepas, keputusan dh pun dibuat. Setelah berkali2 timbang kati, aku amik keputusan untuk stay jer kat Putrajaya. Dah pon tanya nursery, dorang leh trima Aiman awal pagi tapi kiranya bayar overtime la. Biasanya nursery kul 7am baru buka. Legaa di situ. Pagi ni ok lagi coz asben masih ada, dia naik bas kul 10am. Petang ni baru rasa kelam kabut coz aku pkl 6 baru spai Pjaya. Pastu naik bas pulak balik rumah utk amik kereta & zasss ke nursery Aiman. Esok pagi baru la parking kt ERL, x der la kelam kabut camni. Harap2 dlm minggu ni cuaca elok la.

Berbalik pada tajuk atas tu, ni haa nk citer pasal ni...


beli cup cakes ni kat Putrajaya gak lerrr
dalam banyak2 corak kartun, yg ni pula dipilih Aiman, padahal ada gak kartun Angry Bird dll.
Apa yg special ngan Sesame Street ni ntah ler...may be Aiman rasa comel kot..
Sronok la dia dpt mkn...errmmm ada yg dia makan, ada yg dia main2 kuis2 jer. 
Paham jer la budak kalo makan kek, mmg camni kekdahnya.......

Aku try gak lerrr..tapi....

x dpt lagi nak telan

mmg tak kena ngan tekak aku
mkn sikit jer aku dh rasa mual sbb icing ni rasa lain macam. 
May be guna marjerin timbang kati kot.
Cukup la sekali, aku takkan beli lagi..x sanggup nak bagi Aiman makan kek yg "cantik" nie (@ ~ @)

7 comments:

~Siti Hajar~ said...

Biasa la tu cantik xsemestinyer sedap...eh! xpun tukar ayat gini vokal bkn sekadar rupa...muehehehehehe

mamyharraz said...

Insyaallah.harap2 apa yg dirancang sya&aiman ok je hadap hari2 tanpa abah.sekejap je kan.

mmg comey kap kek tu..tp mmg selalu gitu..harap rupa je comey tp tak sedap =P hehe kita buat sendiri lagii sedap walau tak segempak katon yg depa buat tihehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

lo kat sana pun mcm kat sini gak ke?

tu la tngk rupa tu cantek....selalu mcm tu...

skg kan kakD pun kalau nak beli tngk2 dulu.. kalau tak..kakD tak kan beli la..sbb dah tau kata tak sedap..

org skg nak untung ja...prestasi tak mau jaga...

Mama Gee said...

eden pun terkonaa gak...
duk beli yg i love u tu
punyalah chomel..
tp rasanya...huhuhu
tak beli lg le jawapnyaa..

Fieza79 said...

nmpk cntik tp tk sedap ye...guna marjerin murah kot..huu

LYAfrina said...

ising tu nmpak mcm byk sgt pewarna kan

syariza09 said...

hajar

aar la..mcm sama jerr

mamyharraz
hahaha...biar tak gempak, janji sedap kan :)


LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
konpem, pasni takkan beli lagi


Mama Gee
ramai yg terkono


Fieza79
mmg marjerin murah, yg peket2 tu kot


Lyafarina
aar, tp rasanya teruk sgt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails