~ CliCk mY HeArT ~

Monday, March 5, 2012

Barang free lagi dan lagi

Semalam balik dari kedai runcit, en asben bawa balilk beg ni. Seronok tak terkira bila dapat beg yg comel ni. Yg penting dapat free okeh. 
Kalo gi mall ari Sabtu leh la bawa beg ni...ari Sabtu kan ari tanpa beg plastik, jadi banyak gak la brg yg blh isi.

kannnn.....comel tak
ni pic depan beg

belakang beg pula ada tulis ni.
Rancangan ni mmg ada kat Astro kan, anak ngan mak memasak.

Saper2 yg anaknya guna susu ni leh lah kumpul beg kat atas tu yer.



7 comments:

~Siti Hajar~ said...

Ala anak kite minum dutch lady, xde change la nk dpt beg comel tuh....hehe

-Sara- said...

syaqir minum susu tu gak..leh dpt gaklah ek beg comel tu :)

mamyharraz said...

cute beg tu ;)

nyampah tau kalau shopping hari sabtu sbb takde beg plastik lg2 org pelupa mcm sy ni mana nak ingat bwk beg sesiap..

LYAfrina said...

comel beg dia... ada kartun..

Salmiza said...

mlm td gi beli susu naufal..ms nk bayar org dpn sal beli susu ni 5bgkus..so die dpt 5 beg skali gus! meleleh je la tgk..hehe sbb naufal minum susu dutch lady..:(

munna said...

DULU MASA MEYA MINUM SUSU FORMULA SELALU GAK DPT BRG PERCUMA TAPI SKRG NI DAH TAKDE SEBAB YASMIN BF

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

eh ehhh comel laa beg tue.. nak jugak... hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails