~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, August 2, 2011

Putri Salju haram????

Gilossss
Tak masuk dek akal
Sebelum apa2, nama tu x der kaitan ngan yg idop @ yg mati yer...
Tapi pelik la...camana la pula jadi haram???
Bukannya ada ba**** pong. 
Sebelum rehat tadi, mata ni berat sgt dah...kalo buka mata pon, macam x buka jerr.
Aku pon apa lagi, godek2 la onlines game...jumpa la yg berkenan di hati
Tapi rasa pelik kat situ sbb game ni Bahasa Melayu.
Aku pon try..

Comel pula kartun gegirl ni
Aku kena bagi nama pada gegirl ni, dh games ni pakai BM, aku pon boh nama dia Bahasa Melayu jugak la.
Putri Salju


Ada lak dikatanya haram.
Cer cakap, tang mana haramnya




8 comments:

~izan~ said...

kak,game tu bm kan,kot dia translate direct not allowed tu jd haram.kot nama tak bley space ke ejaan hehe..memandai je kan hehehehe

mamyharraz said...

laaaa tang mana haramnya kan...
ok jom fikir sesama hmm hmm hmmm

-Sara- said...

bestnya dpt gk online game..kt opis sara ni sume di bloknya! nyampah!

eh, haahlaa..asal lak haram name tu? cm xde kaitan jee..hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Adeh, rasa nak gelak guling2 pun ada...

agaknya, ada makna lain kot bagi ayat tu... :)

syariza09 said...

~izan~

betul kot, bila akk letak nama azs terus jer aprove

syariza09 said...

mamyharraz

penat arr pikir time posa2 ni :)

syariza09 said...

-Sara-

kt opis ni mmg best sbb xder haram apa2 pun..kikiki...jom pindah sini :D

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

ya la kot...bila BI ditranslet Bm jadi la ayat camtu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails