~ CliCk mY HeArT ~

Friday, February 3, 2012

Mata naik juling bila masuk kedai murah2 ni

Macam lamanya x taip apa2 kat sini......padahal hari2 buka blog ni, tp slalunya singgah rumah kwn2 jer la...
Semalam cuti, saja jer cuti...cuti2 lam umah, berdua jer ngan Aiman. Selasa ritu aku dah amik Aiman kat rumah mil, nk tergelak & sian pun ada bila mil  citer kisah Aiman yg tringatkan aku...kdg2 tu dia termenung kat pintu & spontan jer sebut " mama ni bila nk dtg amik Aiman"... touching tau...sayang, mama tinggalkan sayang bersebab tau...


errmmm...tp skrg dh lega bila dia dah depan mata. Tapi kan semalam berdua jer ngan dia kat rumah dh mcm huru hara jer...hangin gak satu badan, niat nk gi opis lama pun terbatal coz prangai Aiman....biasala kan org kata masa ni la kita kena banyak bersabar, budak2 tengah membesar.




berbalik pada tajuk kat atas, sejak2 en asben main boling kat Indah Prade, Bkt Jalil, rajin pula aku menyinggah kedai yg satu ni... 


Bila masuk, brg2 lam kedai ni buatkan aku geram tauu...laju jer pegang ni, pegang tu, pastu trus usung ke cashier. kadang2 selagi tak kena sound ngan en asben, susah tul aku nk kluar drp kedai tu...hihihihi. pastu baru2 ni kawan opis pon ada bawa aku ke kedai ni, rupanya kat area opis baru ni, ada gak kedai camni...huhuhu laju jer duit aku kluar...bahaya tul kedai camni, bila murah, mulala rasa nak beli itu ini....sampai cashier mau terkejut pula tgk total. sendiri makan pengat, sendiri mau ingat la.... :)


google


ni baru sebahagian brg2 yg aku bli, ekceli banyak lg brg aku beli, lupa pula nk snap
tgk tu benda yg bukan2 jer aku beli...biasa la pompuan


x der plan pon nk ke mana2 cuti ni

11 comments:

Qaseh Suhaida said...

kat area rumah sy pun ada jugak kedai D.I.Y ini. mmg byk yg menarik2 dan murah2

mamyharraz said...

budak nak membesar mmg menguji kesabaran kita..ank sy kalau start baling2 barang uhhh mmg hilang sabar je rasanya.

DIY ni sy suka pegi beli brg mainan kakal :)

Husna said...

owh.. i pun selalu pg sini.. tp endah parade mcm nk bankrapp jerr.. hrp DIY ni je..

~Siti Hajar~ said...

sengsara jap terpisah dgn anak erk, touching je kan...huhu

Brg murah sapa xsuka, tmbh kita kaum hawa, borong xhingat...haha...tp sllunya kaum hawa ni xmembazir....kan kan kan...hehe

intan morsalin said...

dulu opis sya mmg dekat sgt ngan D.I.Y..tiap2 ari masuk cuci mata n kuar pasti ade bli brg wpun 1 item...huhuhu...skrg opis dah jauh sket..nak gi D.I.Y dah kena drive pastu susah lak nak dpt parking kat D.I.Y tu...bila la dpt gi sana lagi yer

Qhaifa Nur said...

tak pernah masuk DIY..
bestnya kalau murah, banyak bole beli nih..

MrS. F!zA said...

kami 2 pon kalo msuk kedai D.I.Y ni kompom payah nak kuar..last2 duit jgk kuar..sbb murah sgt rembat lah lebih..haha

hyazz said...

dah namanya pompuan..membeli belah sakan lah yer..hehe

-Sara- said...

dh fhm dh pompuan mmg cenggitulah, lg2 brg yg murah..hihi

Ayen... said...

org pompuan + shopping = sinonim.betul x?....huhu.

~izan~ said...

syoknya tgk akak membeli dan membelah hehe..mmg murah ek kak? tak pernah gie pun kedai ni.kalau gi sah2 jd mcm akak gak hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails