~ CliCk mY HeArT ~

Friday, June 17, 2011

~aku ada hair stylist~

Tarikh: sebelum kejadian sakit2
Masa: 8.30mlm
Tempat: Dalam bilik, di rumah

Tak yah susah2 gi salon sbb kt rumah pon dh jd cam salon.
~my hair stylist ~

tak nampak lagi??
jom zoommm

my asben
suruh potong straight jer
yg aku tau bunyi zapppp zapppp zappp
pastu siap
camtu jerrr??
jgn ngada2 nk suruh dia buat layer ker aper ker
nanti x pasal2 lak rambut aku mcm jongkang jongket

tp warning gak ler suruh potong cantik2, kalo tak cantik nanti dia juga kena ngadap aku hari2

si dia, x brani dtg dekat.....duduk pon jauh2 jer
kalo dtg dekat, nanti rambut Aiman pon abah gunting...tu ayat aku warning dia lerr


ni la baju rasmi ahkak masa di zapp zappp tu
paper lama sajokkk
kalo kt salon mana ada camni, abis2 pon dia lapik  ngan kain yg berbulan tak  basuh tu


kepala dah ringan, save budget 

 

8 comments:

mamyharraz said...

oo hair stylist tu tak reti buat layer ya? hehe suwitnya husben dia ;)

~izan~ said...

baju rasmi tu mmg standard kak..hehe..izan pun akan pakaikan baju mcm tu kalau utk cantas rambut anak hehe...

syariza09 said...

mamyharraz

ooo sgt2 bahaya kalo suruh dia buat...hehe

syariza09 said...

~izan~


oooo...izan pun pandai cantas2 juga yer

sw33tdarling said...

bertuahnya badan................!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ini sudah bagus lo...sgt2 save lo...

Mama Gee said...

puas suh hubby ai guntingkan rambut....tp dia takmo....org suh potong straight je senang.......

~Siti Hajar~ said...

Wah! bestnyer tinggal serumah dgn hair stylish, nti blh ngada2 la bila rambut pjg blk...hehe

Xtahan tang baju lapik tu, kretif! haha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails