~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, May 24, 2011

~ Aku nak jadi tukang jahit ~

Tahun ni puasa bulan 8, raya pon bulan lapan gak..
Org lain dah berduyun2 antar kain baju raya kat tailor..
Aku pon nk gak berduyun2 gi antor
tapi.....ko ado tailor kerrr???
tailor pon non ado, ada hati nak antorr

Jawabnya thn ni kena gi cari baju ready made jer laa
Takpong aku jahit sendiri , buat apam pon boleh takkan nak jahit baju sendiri pon tak lehh 
OMG


Agak2 kalo jahit pakai ni bila siap agaknya....




13 comments:

Liyana Zahim said...

Bli bju da siap je! Yay nk raye yay!!!!

Lee-Yan-Naa said...

hahaha~saya ada jugak kak mesin jahit stapler tu..tak berapa nak tahanla kak..:D xpe,beli siap on cantik ape ka..kadang-kadang lagi murah dari upah org

ainnoraini said...

selalunye beli baju dah siap jer...
senang citer...sebab selalunye memanjang terlewat anta baju kat rumah tukang jahit ni...

Che Mid said...

Akak pun terberangan nak belajar menjahit.. buang tebiat kut.. butang tercabut pun buat-buat tak nampak je..

syariza09 said...

Liyana Zahim

skali lg terpaksa bli yg siap jerr =)

syariza09 said...

Lee-Yan-Naa

hahaha...guna tu takut terstapler jari jer

syariza09 said...

ainnoraini

harap2 ada ler saiznya

syariza09 said...

Che Mid

hahaha...samalah kita kak...angan2 mat jenin jer tu nk mjahit

hyazz said...

Azs takyah guna le menda tu... sure tak siap nyer baju awk tu...kite punyer dapat guna satu hari jer...pastu terus ku buang...wat jahanam baju jer...hahahah... meh pakai kami nye mesin nih...

syariza09 said...

hyazz

tu larrr.....pakai tu 2thn pong baju x siap2 gak

Fazidah Che Wan said...

Bagus tue serba boleh ^_^

sW33tdARLiNG said...

tgh proses nak belajar menjahit laa ni.. tahun depan takyah gi upah dahhh

Yan said...

beli siap je.. awak kecik je org nya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails