~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, April 5, 2011

Mereka di dalam, aku di luar

Sabtu lepas, hari nikah SIL. Buat kat surau bawah rumah jer, panggilan pon sanak saudara. Ada gak khemah utk makan2. Tak reti nk citer, layan picas jer lahh....


Hantaran dr pihak lelaki
Hantaran pihak lelaki 9 dulang

Hantaran pihak pompuan 12 dulang.
 Sepatutnya 11 jer tp terlebih sbb last minute pihak lelaki minta sireh junjung
Jumaat ritu gigih aku siapkan mana2 yg lom siap

Kek drp pihak lelaki......cantik sangat gubahan kek ni
Kek ni boss pengantin lelaki yg sponsor
Kek jenis keras tu, apa tah nama dia kek fondant kot
Kek ni dh ler mahal, tp last2 toping atas tu mil buang sbb keras sangat, nk mkn pon da tak best 
kami makan kek dia jer, coklat kek



Sebelum ke surau, nak jg bergambar sbb dh tau kalau dh ramai2 nanti mmg susah kami nk bergambar berdua camni

Tok kadi yg akad sbb ayah tak yakin dia leh buat.
Pengantin lelaki nerbes sbb masa akad ni kena pakai mikrofon, speaker surau faham2 jer lah, bergema satu kawasan flat ni.
Nerbes punya pasal, sampai 3 kali akad, tu pun sib baik en asben tepuk belakang pengantin. 
Katanya kalau tgk org tu nerbes semacam, kita kena tepuk blkang org tu.
Oooo mcm tu ker

Dah selamat, selesai smuanya

Hamboi2 pengantin lelaki, bukan main senyum lebar lg yer.
Awal2 tadi bukan main pucat jer muka tu

Dah pun jadi isteri orang


Pic dlm surau ni banyak yg aku amik dr fb dorang sbb masa ni aku terlalu busy ngan Aiman. Kejap nak duduk dalam, kejap nak duduk luar. Aku nk tgk betul2 acara ni pon tak leh....banyak yg aku ketinggalan. Nak buat mcm mana, jaga budak mmg mcm tu kannnnnnn


ok....esk sambung lg yer citer2 pasal kenduri ni, kan dh warning pasni banyak n3 kenduri =_=


8 comments:

MRS. K said...

cantik la pengantin.. tengok gambo tunang cam lain je muke.. pakai tudung cantik la

syariza09 said...

aar...napak sopan & ayu. weols cakap dh mcm Farah AF

~izan~ said...

akak,semua cantik..yg tema maroon tu hari besar yer?

cantik..asben izan pun 3kali hehe..

kek fondant mmg jarang org mkn kak luar tu,dia cantik tp tak berapa sesuai nk mkn,tp ada jugak yg mkn hehe...tp kalu izan,mmg mkn kek aje hehe...

~Siti Hajar~ said...

Cantik & bseri2 SIL awk yer, awk pn bseri2 jgk, sy suka tgk pic org akad nikah, mgimbau memori gitu...hehe

-Sara- said...

eh ur SIL tu dh cm muke awk jee..cm adik beradik lak..hehe

syariza09 said...

~izan~

ooo...mmg org x mkn ker, rugi jer kan wat cantik2 & bayar pon mahal tp x sedap utk dmakan ..hehe

oooo...somi izan pun 3x ekk, nerbes la tu

syariza09 said...

~Siti Hajar~

hehehe...mengimbau gitu

syariza09 said...

-Sara-


ye ker sama...cam lain jer, sorang putih, sorang manis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails