~ CliCk mY HeArT ~

Friday, March 11, 2011

Sama jer.......huhuhu

Aritu lps office en asben ajak gi Warta Bangi sbb dia ada latihan bowling ngan member. Sesekali kena la ngikut juga, tp aku tau bila dh bawa Aiman ni sah2 ler aku kena lari pecut.
Ada gak isteri kawan en asben dtg bawa anak, tp alahai senangnya maknya tu sbb x yah nak lari pecut mcm aku. ye larr, anaknya pompuan, sopan jerr, duduk jer tgk apaknya main. Aiman pula kejap ke depan, kejap ke tempat jiran sebelah...huhu..penat tau!

Apak tgh tunjuk skill.
sib baik Aiman tak jerit "masuk longkang"


mula tu tgk cara sopan jer, aksi mukadimah jer tuuu

bila dah x leh control, cpt2 aku bawa dia round ke Giant pula.
Rasanya masa ni aku pusing jauh drp tempat2 mainan tu, tup tup tajam sungguh mata si tecit ni, trus berlari ke tempat mainan. Kepala dah sakit ni wehhh. Macam mana tak sakit kalo nampak dia wat macam ni.....

cer tgk tu, bukannya satu
tapi smua bowling dia nak amik...huhuhu
Lama gak ler nak pujuk suruh dia letak smula
Moncong jer molot tu
Bknnya maknya kedekuit, tapi kat rumah tu dah adapun menda ni 

nak belikan yang ni, tapi dia x heran pon, tetap nk boling gak
lastly, dia sendiri yg letak semula, sebab dia kata boling tu dah kemek...hehehe selamat

ni bukti bowling yg aku beli kat kedai menan Chow Kit RM10 jer, kat Giant kecik drp ni pon dh RM15

Kat rumah tunjuk skill 
Sikit2 nyebut kaitttt (strike)


apak & anak sama jer...bowling...bowling ..bowling
maknya juger yg terguling-guling






9 comments:

Pn. Zana said...

hehehe. Ammar pun cm gtu. berlari sana sini..

mamyharraz said...

heee kiutnya ya mak dia yg terguling2 ^___^
mata budak ni memang tajam..tau je tuju tempat mainan kann sabar jelah =P

syariza09 said...

Pn. Zana

budak lelaki mana leh senyap kann

syariza09 said...

mamyharraz

aiyak..mak dier guling2 cam industan

MrS. F!zA said...

dah lama beli kt darwisy..tp dia tk layan sgt..keta jgk pilihan..huhu

*train aiman dr lecik la

syariza09 said...

MrS. F!zA

Aiman buka mata jer, cari boling

Fieza79 said...

wahh...like father..like son laa...pndai dia nk pilih set boling tuu..hahaa

-Sara- said...

ahaha, mane2 bdk pon msti cmtulah klo haruk nk menan awk..

syaqir pon cmtu..konon tawaf nk lari drp brg2 menan tp mate dorang lg tajam kan! duit melayang2 lah jgkk..ermm

Ogy said...

like father like son lee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails