~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, March 3, 2011

aKaK teRhaRu..huhuhu

Ptg smalam, balik keja mcm biasa en asben yg dtg jemput.
pastu dia ajak gi opis dia sbb nk jumpa ngan geng futsal jap.
Aku duduk jer kt opis  sambil layan you tube, pastu belek la apa2 yg patut.

Yg pasti aku nampak ni.....
Terkezut aiiii


wallpaper pic kami ber3
pic ni masa raya last year
terus terang la, slalu kaum Adam ni bukannya suka sgt letak2 pic family

bukan kt PC jer, kat sini pun ada
hohoho
~  akak terharu  ~

sejuk mata aku tgk smua ni
tapi sampai bila picas tu leh bertahan di situ? harap2 lama la yaaaaannggggg
alaa......org laki ni kan suka tepek pic yg seangkatan ngan dorang, kereta la, bola la, gitar la dll


bulan ni birthday en asben
harus ker ku wat surprise & hantar kek mcm ni kt opis dia

ni bkn kek yg aku akan hantar pd en asben
kek ni kek kwn opis, wife dia antar kat opis wat surprise....huhuhu..best tu

ini la org yg di'surprise'kan 
wife dier antar kek & bunga...hohoho..best sbb leh kami tumpang mkn
org tu yg berbaju putih yer, cer tgk tangan yg nk potong kek 


satu lagi pesanan penaja
aku diapit ngan Nassir Wahab sila jgn percaya
walaupun kami sedondon hijau , yg pastinya kami bukan pasangan somi istri
tak sesuwai hokeh




14 comments:

Fieza79 said...

best jgk kalau buat surprise mcm tu kat asben kan...siyes tk pnh lngsung bt mcm tu..kalau buat la agak2 tekejut tak huby fieza..hehee

Ross... said...

hahaha..seswai apa...bleh nyanyi sesama...

mamyharraz said...

alaaa laaa laaa sweet nya husben dia...nak tumpang terharu jugaklah :)

sejuk mata tgk ada gambar sendiri kt meja dia kann sukaaaa mamy tgk ;)

~Siti Hajar~ said...

rs bangga bila suami mletakkan potret org tsyg kat tpt keja, bila kwn2 dia tgk msti igt suami tu sygkan family dia..

hubby sy letak pic kami dlm locker dia je..huhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2 klu kakD pun rasa terharu...org laki ni memang payah nk letak gambo family ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

bab wife kwn buat surprise tu nanti mcm nk tiru lah....hehehehehe...

-Sara- said...

wahh! kelas kau maria!

erkk, tetibe,haha!

elele, sonoklah tu diee tgk pic byk2 kt meja asben..ngehhhh :P

syariza09 said...

Fieza79

try la wat, konpem terkejut sampai domam2

syariza09 said...

Ross...

tu leh arr nyanyi ngan dia, sakit tlinga tau

syariza09 said...

mamyharraz

harap2 pic tu leh tahan lama lah yer

syariza09 said...

~Siti Hajar~

pasni suruh letak atas meja

syariza09 said...

LadyzuL

kannn..mmg payah pon
pasni akk wat surprise ok

syariza09 said...

-Sara-

ai lg tergedik2 la ..hehehe

ann @ hatiberbunga said...

wah... tabik spring skit kt asben u.. jeles kt u pun ada skit. ahaks!
asben i, err.. mmg jenis x suka bergambar & tayang2 gambar. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails