~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, January 11, 2011

Ingat tak ngan hadiah lucky draw yg dpt ari tu.
Ahad lepas adalah sepatutnya menjadi ari utk kami somi istri merasmikan lucky draw itu.
Dengan semangat & gigihnya aku menukar baju tilam ku kepada baju baru yg masih lagi berbau Jaya Jusco.
hihihihi...tak sabarnya rasanya

baju baru dah pun dipakai pada tilam yg lama
abaikan kedut2 itu,  itu adalah kedut2 baru
warnanya terang kann
menyerlah gitu
bukanya x nak iron, bukannya aku pemalas 
.................tapi....................
cuba tengok nie














kan dah kata
kalo iron atau tak, sama jaa
ini dak tecit sudah rasmi dulu siap main lompat2 lagi
x sempat ai ngan cik somi nk main lompat2 tau......oooppsss terlebey sudaa


10 comments:

mamyharraz said...

aipp!! aiman lompat2 takper hihihii

.::Lynn::. said...

alamak... main lompat2... hehhehehe

izan_cute said...

berseri2 dan membara gitu kalernyer hehehe

Ogy said...

wahhh dh rasmi...nk rasmi kan gakk

SYANI said...

Anak lebih excited dari mak bapaknya..Heheheh

syariza09 said...

mamyharraz

oooo......ok ok. aiman yg lompat takper yer...:D

syariza09 said...

.::Lynn::.


hehehe....try & error

syariza09 said...

izan_cute

kaler yg membuatkn penghuni bilik lbh hot ...ahakkkss

syariza09 said...

Ogy

mr b balik nanti leh la rasmi...hehehe

syariza09 said...

SYANI

hehe...dia dulu yg terlebey

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails