~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, January 12, 2011

Blue couple

Kami ngaku kami lah pasangan itewww
Tapi kepala kami clean dr anasir2 yg negatif
Kami blue sebab ari ni kaler baju kerja kami sama
Mmg tak janjipun, & pernah pun nk  tetapkan pada en asben " U kena pakai kaler baju sama ngan I pakai"...oh no....x sesuai wat ayat camtu pd en asben
Mlm td ai dh iron pun baju ai, & dia pula iron baju pagi ni. Bila masing2 dah pakai, baru perasan
kami serupa = blue




Pasni kami leh la masuk rancangan astro Serasi Bersama


Jgn persoalkan naper aku x iron baju en asben....teeeeeeettttttt

14 comments:

MrS. F!zA said...

hahaha baru nk tnya kenapa dan mengapa en asben kena iron baju sendiri :p

mamyharraz said...

comell!!

husben mamy pun iron baju sendiri =P

hari ni kaler baju kita sama BIRU :)

izan_cute said...

romantis gitu.. sukanya tengok... =D

syariza09 said...

MrS. F!zA


hahaha...susah mau jawab...nanti ada yg kecik ati

syariza09 said...

mamyharraz

hehe...situasi kita sama. rini kaler kita pun sama = Blue & blues

syariza09 said...

izan_cute

sesekali lomantik dpn kamera :)

MRS. K said...

bahagia sungguh hubby iron baju sendiri.. ahaks

Yan said...

Nampak sweet kan kalau blue ni..

syariza09 said...

MRS. K

ai bahagia bila tugasku di ambil alih...yehaaa

syariza09 said...

Yan

akak, ari ni sy mmg terasa sweet...prasan jap

hyazz said...

u look blue la...cantikkk...ai like blue tapi pg ni aii baru jer tukar fm blue ke pinky (blog la)...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

x nmpk pun bj tak beriron ... i lioke blueee kaler ;-)

syariza09 said...

hyazz

ooo...U pun like blue yaa, x per skali skala berubah angin tuka kaler lain lak

syariza09 said...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil

bukan....salah tafsiran tu. baju weols smuanya beriron...tapi masing2 iron baju sendiri

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails