~ CliCk mY HeArT ~

Friday, December 10, 2010

Pagi2 wajib mengadap nie

Assalammualaikum frenzzz
Salam Jumaat, sekejap jer dah nak abis minggu ni. dah sarap ker?
Aku dah sarap nasi lemak buatan jiran tetangga bkknya org bg free, I beli okeh
Setiap pagi aku wajib minum air panas, maksudnya air yg berkaler. Tak reti la nak minum air putih pagi2 ni.
Ekceli air putih ni baik utk kesihatan, tp kalo tekak tak leh trima, nak wat camna kan.

Kat opis mmg simpan 3in1. Skrg ni aku rajin minum ni

Hazelnut Old Town 
Bau yg semerbak ni, mmg menggoda sapa2 yg lalu...hehe
Mmg teramat sedap


Bergilir ngan cik Kacip kak Timah
Kacip Fatimah & Collagen
Pagi2 kena berkacip tau, baru la dpt xtra tenaga


Kalo dah boring2 ngan dua ni, aku berlih arah ke cafe & oder
Teh Tarik bungkus satu


Korang lak mcm mana, tekak kena minum air panas or air sejuk pagi2 nie???


ari2 minum minuman yg berkafein, tak elok utk kesihatan kann, bila la nk berubah

12 comments:

MRS. K said...

isk..isk.. bila mau berubah ni? dah taon baru dah.. hikhik

izan_cute said...

old town tu mmg ada jugak kat rumah ni..tp hubby minum,ni dia takde,tak luak la hehe...izan amik kopi mak dara tiap2 hari sejak susah nak dapatkan stok d'folia sendayu tu hehe...mak anak2 dara kan hikhikhik

mummy_ayu said...

ayu suka layan coffee..tapi kenkadang tukar ngan neslo..ada gak coffe tu..atau layan gak tea..

syariza09 said...

mrs k

dah banyak tahun mcm ni, x tau la bila nk berubah tu

syariza09 said...

izan_cute

wah izan, kopi mak dara...kelas gitu. patutlah makin tip top...kui3x

syariza09 said...

mummy_ayu

saya pula pg2 ni dh x leh minum yg ada mix milo, bila minum tu rasa nk zzzzzz

Ogy said...

suka powwww air yg u buat laaaa....hhaahahaha apa2 pun sodapp

Pn. Zana said...

Sya : sy peminum air masak pagi2!! :) kalu kat kedai je sy order tea o suam .:P

syariza09 said...

Ogy

mmg pun, slalunya org len wat lg sedap kann

syariza09 said...

Pn. Zana

Elok la tu, air putih kan baik utk kesihatan. Saya ni bila la nk berubah

-Sara- said...

samela sara pn pg2 wajib mnum panas, pn suke oldtown tu, tp hazelnut xpenah try g, slalu yg classic tu je,hehe :)

tulah xelok kafein tiap2 hari, skrg sara pn dh jadi rutin plak sejak oldtown nilah,huhu

syariza09 said...

Sara

hazelnut ni sedapppp sangat :D. try ler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails