~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, December 21, 2010

Halimunan

Semalam aku jadi halimunan jap. Bukannya tak der, tapi ada pon.
Cuma pandang-pandang, jeling-jeling blog kengkawan.
Bukannya tak de n3 nk update, tapi tangan berat jer nak menaip apa2 pon.
Ntahler, tetiba jd mcm tu.
Ari ni tangan dah ringan, leh la merajinkan diri type apa2 yg patut

Hujung minggu ritu, rumah aku memang meriah. Kebetulan semuanya ada, mak bapa yg dtg dr Perlis, mil, adik ipar yg berkursus di Shah Alam &  adik sendiri. Sekali sekala mcm ni sronok gak.
Tak der idea nk gi mana2 sbb masing2 masa terhad. Pusing-pusing Putrajaya jer.
Ari tu rasa ada terbaca kt fb perbadanan putrajaya ada buat jualan buah-buahan tempatan kat Taman Warisan.
Kebetulan my mom sukakan buah2, aku suggest en asben bw weols smua ke situ. Bila pergi, kosong la pula mcm x der event apa2. Alamak....aku tersilap date laa. Lastly bawa dorang gi bersiar2 kt Souq alaaa yg bawah Masjid Putrajya tu.




Tringin nak naik bot & sampan ni...leh tahan gak rate tu.
Kalo tunjuk my kad leh dapt RM30 kot..kalo tak silap la...Kalo naik sorang dua ok la, kalo ramai, rabak juga la poket..hehe
Cuti2 skolah ni ramai pula yg naik


beskal "bantut" nie pn ada..kenapa aku panggil bantut? sbb beskal ni rendah sgt 
RM10 utk 20 minit


kalo aku budak2 nak la juga naik, mcm best jer

dah sampai sini wajib la bergamba

my mom dah mcm photographer lak
kejap2 snap..sampai aku kata 'udah2 la tu" ...hihihi
Mak nie kalo gi tempat2 riadah mcm ni, dia cpt bosan
Kalo gi tempat shopping, fuhhh naik semangat 

tadaaaa
ladies only
eh..eh..ada boboy lak ^__^


dah puas2 pusing, kami pon ke pasar li lauk pauk utk masak
dh tak tau nk gi mana




6 comments:

mamyharraz said...

takmo jadi halimunan lagi ya ;)

ni yg best dok putrajaya..nak bergambar pun pemandangan lawa kan

izan_cute said...

hi kak sya..windu entry akak hehe.err akak xsihat ke lately nie? kot berisi lagi ke? (amin)...

MrS. F!zA said...

alamak! bestnye naik beskal tu..sekali tgk mcm go-kart :p

syariza09 said...

mamyharraz

ngeeee...jap jer tu
tp tu la, pusing2 kat situ jer

syariza09 said...

izan_cute

idok ler pulak. kalo rejeki, alhamdulillah la.
izan ada menang contest kan. tahniah ye

syariza09 said...

MrS. F!zA

kita yg jd mak budak ni, kalo naik beskal tu mesti rasa sakit2 badan..rendah sangat lorr

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails