~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, October 6, 2010

Rempit

Baru2 ni Aiman dapat hadiah drp kawan2 opis sempena besday dia yg lepas. Besar kotaknya, surprise juga apakah menda kt dalam tu.
Rupanya ada basikal. Cepat2 aku suruh en asben pasangkan, sbb aiman dah xcited tgk hadiah tu.
Bila dah pasang, macam ni la rupanya





Apa lagi, Aiman pon buat la aksi2 merempit. Tak caya cuba tgk pic ni


Thanks pada Mrs K & Lynn

5 comments:

MRS. K said...

laki i hangin pasang benda alah ni.. smpai luka jugak la tangan die.. huhuhu.. padahal, die yg silap pasang tu pasal tak siap2.. hahaha..

dia dah warning dah, lain kali bli mainan yang siap pasang! hahaha

.::Lynn::. said...

mrs.k.. laki u byk songgeh la...

syariza09 said...

MRS. K
betul la. yg plg susah nk pasang, bahagian handle....susahh ooo..I pon ada cuba2 nk tolong w/pun tak reti

syariza09 said...

.::Lynn::.
laki U tak ngamuk ker?

hyazz said...

la...patot la cam penah lihat jer kotak dier ni... rupa nyer bg adiah kat u yer...jelos nyerr... seb bek mia xleh jln lg... kalau x mau aii claim satu dari deme2 tu...ahaksss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails