~ CliCk mY HeArT ~

Monday, October 4, 2010

Cuci mata, cuci perut

Hari:   Sabtu (2 Okt)
Tempat kejadian:   Rumah aku


Pagi -pagi ni sila cuci mata yer...kepada yg lom bekpes, sorry yer. Bukan sengaja nak bagi perut tu berdondang sayang. Makanan ni untuk dijamu pada kawan2 lama en asben & aku.
Kami mmg tak jemput ramaipon. Kiranya mcm reunion la, nak jumpa kawan2 lama yg dah bertahun2 tak jumpa.


Puding berkuah koktel





Bihun/nasi impit soto


satey Sepang (dah tak lalu ngan satey Samuri, kak ipar ada cakap ari tu kawan dia oder satey ngan Samuri, dah tak sedap sbb ayam & daging dah keras, sib baik la kawan en asben ada jual satey...sedap pula tu..leh oder lagi) 

puding marble

pasta goreng

limau di sponsor oleh mil


bergedil daging, aku buat sendiri tau
first time mencuba, sib baik menjadi

Thn ni mmg aku tak panggil ramai, ni buat pon sbb request dr kawan2 asben yg nak dtg rmh. dah terlajak tu, aku pon jemput kawan2 skolah yg ada tinggal di area KL. 
Kawan-kawan lain, sorry yer tak dapat jemput korang. Next year, kalau ada rezeki lebih, leh aku panggil ramai dtg rumah. Kalau rumah baru dah siap, lagi best kalau buat open house. Doa2 kanlah supaya aku dapat duduk rumah baru yg dah lama tersadai tu yer.....


6 comments:

hyazz said...

wei... next week sampat lagi ni...hehehe

lama nyer xwat puding koktel tu... nak wat jugak la..bess ni

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la ye, buat opeh house kecil2an... hehe

Banyak jugak menunya... Paling best puding koktel tu, memang pebret sal tu... hehe

syariza09 said...

mmg la sempat lg, tp bajet dh abis...ngeh...ngeh
buat la puding tu, budak2 plg suka, abis dihirup kuah, kan rasa lemak manis

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~
menu Sal lagi hebat, sy buat menu yg paling senang jer...hehe

roziyana said...

sy tunggu jemputan akak nnti masuk umah baru pulak la...

syariza09 said...

roziyana

tiba2 muncul pula Yana
hehe....insyaallah kalau rezeki lbh, thn depan akk jemput smua

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails