~ CliCk mY HeArT ~

Monday, September 20, 2010

Masih dalam mood raya


Selamat Hari Raya semua.
Ari ni dah ramai orang di opis, Kebanyakan mereka itu mula kerja ari Isnin. 
Aku ari Jumaat lagi dh mula keja. Tapi kejapun pon sekerat ari sbb utama aku terpaksa bawa @im@n ke opis, Nursery masih lagi tutup. paham2 je la kalau dh bawa budak gi opis, leh ker dia duduk diam. Nak tak nak terpaksa la  amik sign boss & amik halfday. 
Pagi ni antar @im@n ke nursery pun ada masalah sikit. Nangis2 la pulak, adoi...ni mesti sbb dh cuti lama. Harap2 esk dia ok. Kalau nak diikutkan hati ari ni aku nak upload pic raya banyak2 tapi camera pula lupa bawa ke opis huhuhu....jelesnya dgn mereka2 yg dh tepek pic raya. Tak palah, hari esok masih ada. 
Apa2pun beraya di kampung dahpun selesai. Tapi beraya di KL baru bermula. Jeng jeng....

Lepas ni apa yg aku teringin nak makan adalah LEMANG
Beraya di Perlis aku tak jumpa pon lemang. 

6 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama la ngan faris... pagi tadi menangis2 tak nak pergi taska...

bestnya la ada banyak gambar raya ye... sal ni satu gambar pun tak ada... huhu

syariza09 said...

agaknya ari ni smua budak mcm tu kot..lbh sronok dok rumah


raya thn ni mmg dok berposing ja..sikit2 snap..sikit2 snap..sampai org naik nyampah...hehehe

[-suziey-] said...

uiks..ajaib ni..kt perlis xjmpa lemang..bkn ke belah2 utara sgt famos jenis pulut2 ni..kt plak beraya kt perak xpuas mkn nasi impit..ketupat nasi lagila xjmpa sbb kt sana ketupat palas je ade...heeheh

syariza09 said...

[-suziey-]
betulllllll..Perlis lbh terkenal ngan ketupat palas....rata2 rumah ada ngan ketupat palas. Lemang ni mmg bkn makanan tradisi Perlis. Kalau ada pon, may be ada jual tepi2 jln.Tu pon susah nak cari

mamyharraz said...

dah kembali...boh gambar raya tak sabar nak tengok :P

syariza09 said...

nk boh la ni. camera pula lupa nk bawa opis...diri sendiri pon xcited nk tgk hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails