~ CliCk mY HeArT ~

Monday, August 9, 2010

Biar letih, janji aku hepi :)

Ya ampun, dah lama (5 ari) aku x wat n3..Rindu bangat..Biar la org len x rindu tapi aku ni asyik gatal tangan jer nak menaip ...he..he. Bukannya aku tak singgah langsung, tapi aku cuma sempat jeling2 jer, nak wat n3 rasa x sempat sbb last week aku banyak wat menda2 lain..Its okay, minggu ni aku akan kembali rajin. 

Last week kan besday Aiman, thn ni aku tak buat la jamuan mcm last year, rasa mcm kelam kelibut jer. Bila tak buat, aku rasa lain macam & tak hepi,  mama pula yg lebih2 drp anak jadi aku  bagi goodies kat budak2 nursery. Aku pun buat la choclate cake & masukkan dlm cup..jadi la cup cake. Kebetulan ari tu, bapa drp kg dtg ke rumah, jadi acara nak membuat kek menjadi lewat...gedebuk gedebab aku tido kul  2am...x pe la, janji aku hepi & puas buat ni utk Aiman.


Aiman mcm nak tlg abah, tapi sbenarnya dia nak makan semua menda dlm goodies bag tu. Sib baik sempat diselamatkan



2 comments:

MRS. K said...

nak tempah la..

syariza09 said...

alaa...yg ni senang jerk..ai malas nk tulis2 nanti senget benget..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails