~ CliCk mY HeArT ~

Friday, August 13, 2010

Aku jeles bila.....

Salam Jumaat uols....Pejam celik dah 3 ari kita posa...Bestnya, rasa cepat jer masa berlalu.
pagi2 ni aku tak nak letak n3 pasal makan nanti korang terliur pula.
 
Baru2 ni my bro berpindah rumah, aku pun tolong la apa2 yg patut. Seronoknya bila dapat pindah ke rumah sendiri. Banyak juga barang2 rumah dia. Maklumlah  dah lama berkeluarga, anak pun dah tiga sudah semestinya la brg2 tu banyak kan. Lori  yg dia sewa tu pun 10 tan, terkezut ai..dh bentuk treler, tu pun tak cukup2 gak nak letak semua bgr.  Aku bila lagi nak pindah? Harap2 thn ni dpt merasa rumah baru ku iteww huhu...
Bila masuk jer ke rumah baru dia di Salak Tinggi, aku rasa teruja....wahhhhh..cantiksss

Bila nampak ni,  aku jelesss sangattttt

Aku pon nak gak lampu kristal ni, tapi rasanya tak mampu kot....mahei sangat

lampu kristal lagi, yg ni bila on jer, dinding rumah mcm ada wallpaper hasil drp biasan lampu..
perghhh

Bila masuk dapur, aku terberkenan plak ngan kitchen cabinet  yang merah menyala tu..fuhhh..berpinau biji mata, skrg ni mmg pesen kaler ni kot. Apa2 pun mmg cantikss

Ekceli rumah ni lum siap sepenuhnya, cat pun lum abis lagi (cat putih jer dulu). Dah ler org yg renovate rumah dia tu wat keja mcm siput. Hangin tul my bro. Dah ler masa tu dah nak dekat puasa. Sebab tu la dia pindah last week. Cat tu boleh jer kemudian2 nanti

                              


Satu lagi yg aku tertanya2, kat dapur dia ada peti  ni

Pastu yg aku konpius bila nampak ada saluran ni.

Pelik lak. So utk tidak meng"konpius" kan sesuka hati jer letak ayat ni diri aku pun bertanya la tanpa segan silu ngan kak ipar, apakah iteww
Rupa-rupanya

*

*

*

*

*

washing machine daaa.. . Kalo nak masukkan kain, angkat jer bahagian atas tu. 
hmmm...menda ni pon leh  main sembunyi2
 hehehe

5 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

waa, cantiknya umah tu... bestnya kalau boleh dok rumah sendiri ye...

** saya ada ternampak syariza kat pasar tani hari selasa lepas. pakai tudung kaler oren kan... hehe

perasan sebab nampak aiman yg didukung oleh ayahnya...

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~
laa ya ka nampak. hik..hik..pusing2 kat situ je la kita ni. napa x tego, leh kita kenal2 :)

hyazz said...

aper lagi... rembat ler satu...hehehe

syariza09 said...

nak rembat camna..nk boh kat mana weh..nanti kena saman ngan bph lak

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza:

Ingat nak tegur dah, tapi org tu jalan laju sangat. tak dan nak ligan... hehe

sal kat belakang ja masa tu. tapi ramai lak orang masa tu.

tak pa, next time kalau terserempak sal tegur na... hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails