~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, July 21, 2010

Tunaikan hajat


Kebetulan hujung minggu aku ada di KL, Ahad kami tunaikan hajat @im@n yg asyik dok sebut klcici (KLCC). MIL pun dah berulang kami suruh mama & abahnya ni bawa anak gi KLCC.
Sian dia kata...Aiman sebut2 jer. Bukannya aku tak nak gi, bagi aku kalo nak ke sana biarlah masa turn aku ke kg baru..jimat masa & minyak.
Malas aku nak berulang dari Putrajaya ke KL. Setiap kali nak ke sana ada jaa halangan, hujan la, abahnya tido la...hmm tu yg asyik tertangguh jaa. Ahad banyak pula program.
Kul 10.30 kami termasuk la MIL, adik ipar & tunangnya ke KLCC. Apa2 hal kena gi tempat aiman dulu lepas tu baru la ke tempat lain.






















@im@n &  mama. next time kalo kita gi, kita mandi manda pula yer..ari tu x sempat la


















 Puas gak main kejar2 ngan aiman . al maklum  la tempat main terlalu banyak, bila nak balik jer dia dah nangis2..x puas main la tu


Bergambar ngan MIL


















Lepas ke KLCC, terus gerak ke Kota Damansara (rumah yg MIL beli)



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails