~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, July 7, 2010

Bilik tido @ airport

Jom cuci2 mata yg berhabuk teww
Kalo airport kita camni kan best, kalo delay flight tu leh la tutup mata jap kt sleep box ni. Picas ni aku dapat melalu email. Sleep box ni aku x tau kat mana dh implement. Tapi kan yg aku risau satu jer, sedap2 guling kt dlm tu, terlepas lak flight..camner nak buek haa..

Agak2nya airport kita nak wat camni tak??? 




2 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

lagi best kalo kat opis ni pon ada =D

syariza09 said...

jom request kt boss. mesti dia setuju kan :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails