~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, May 25, 2010

@LL bLuE

Sesajer gatal wat n3 ni...
Ari ni aku dalam mood biru. All blue tudung, baju, kasut. sib baik yg dlm2 tu bknnya blue..ahakkksss..Salah sbenarnya pakai cenggini..sepatutnya kalo baju dh biru, jgn ler cari tudung pun biru.


aku yg gedikssss


 
Tapi nak wat camner, aku mmg x suka pakai tudung kaler putih @ hitam kalo kena paksa baru aku pakai. Takkan nak pakai kaler hijau pulak. Janji aku suka, bukannya nyusahkan org lain pun  hahaha..
Dh boring tahap cipan ni, ye la tlinga akuasyik dengar lagu2 yg dh xpired jer. benci arr..skrg ni nk download lagu2 baru pun dah x leh. PC aku yg problem @ dah kena block. Bila aku klik nak download jer trusss papppppp..terpadam trus skrin golap gelita..kejam betullll...terpaksa log on smula..sib baik keja2 aku dpt dislamatkan sbb auto saving. itu sajer luahan aku utk ari ni

Sayonara

2 comments:

MRS. K said...

bukak youtube je la

syariza09 said...

malas..lmbt loading ler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails