~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, April 14, 2010

Virus

Perhatian yer!!!
Abad ni tempat kita dahpun diserang virus . Ramai yg kena, jgn tipu..aku tau korang pun dah kena termasuklah aku. Mula2 tu aku rasa virus ni leh hilang mcm tu jer, tapi aku silap. Virus ni umpama barah, boleh merebak dgn cepat.
Virus apa yer??? Tak yah lah korang risau sgt, nama virus ni virus tepek menepek. Apa yang ditepek? Cuba tgk di bawah ni..


Jam dah pun kul 12.30tgh mlm, tp aku masih lagi terbeliakkan biji mata, sbb x sabar2 nk tgk hasil kreatif aku..ha..ha..ha. Hasilnya cukup puas hati


Aku tepek ni kat ruang dinding antara bilik ke bilik. aku suker sangattt ngan corak ni. Aku letak bunga ni di kawasan tepi dinding sbb cadangnya tengah2 nak letak cermin besar. Dah tu rasa x balance pulak.  Kalo ler aku leh dapat satu lagi sticker camni yg corak sama kan best..hu..hu..hu

6 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

lawonya! nak try la kt umah hak milik kerajaan tu!

~UNai~ said...

nasib baik virus tepek menempek dinding.. kalo virus sebab asik lompat2 blog (blogwalking) penat jugak kan?kan?kan?

syariza09 said...

Fiza..
Anggap jer la hak milik kerajaan tu hak milik kita gak..leh gitu..slm tepek

Unai..
bkn stakat lompat, kalo jenjaln tu (blogwalking) kena guling2 cam Industan baru ler laju :)

[-suziey-] said...

hahaahaha..gelak jap..mmg kita pn xketinggalan dilanda virus ni..dh berbulan beli sticker..6 rm10..tp smpai skang xtepek2..ekekek:D

aiDieNa said...

Baper hengget aaa satu bender tepek² tu??

syariza09 said...

suziey**
samalah kiter..nk wat camner skrg dh musim ni..murahnya 6 rm 10. kt cni x jumpa lg harga camtu, yg plg murahpn 5 RM10


aiDieNa
yg sy tepek ni, gambar besar harga mahal sikit 2 RM10. kalo yg kecik murah sikit 5 RM 10. cepat la beli..he..he..biar berjangkit kt awk pulak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails