~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, July 16, 2009

Senam Seni



Pasal senam ni, korang tentu ada yg dah dengar @ ada yg x pernah dengar langsung. Kalu x silap aku, senam ni dilancarkan pada tahun lepas lagi. Tapi baru semalam aku didedahkan dgn pergerakan senam seni. Disebabkan timbulnya prasaan keinginan yg terlampau, aku pun join la geng2 buat praktis senam ni. Sbenarnya senam seni akan diperkenalkan pada smua org di jabatan ni. Tunggu...
Huhhh...betapa gigihnya kwn2 aku. Lagu2 yg digunakan utk senam seni ni adlh campuran dari pelbagai bangsa. Lagu joget, zapin Melayu ada, Cina, India, Org Asli & mcm2 lagi. Gerakan ala2 beersilatpun ada. Best tau. Klau korang dengar & tgk mesti terasa kaki tu terangkat2 je mcm nak joget juga. Aku??? Akupun bersemangat waja gak, w/pun dgn berbaju kurung, aku ikut buat jugak senam. Rasa nak tergelak pun ada. Ye lah, korang bayangkan, kalau aksi2 yg kena angkat kaki tu mcm manalah agaknya gaya aku. Mesti tak senonoh..hik..hik..Dah tu pakai pulak kain sendat nasib baik tak koyak. W/pun aku buat gitu2 jer, ada gak la peluhnya. Kepada kawan2 aku yg lain teruskan perjuangan korang. Aku support blakang je.



Kanak2 riang ni, setia jer tunggu mom berjoget. Aku lak terpaksa blk awal sbb si kecik ni dah sampai. tp sempat gak la kluar peluh

3 comments:

roziyana said...

fuyyoo...

siape pulak instructor kali ni? Kak Nor lagi ke?

syariza09 said...

Bukan ler... Org sini jugak. Mesti Na kenal, Zaihan

ibuhaikal said...

kak azz...zaihan ke yang ajar tu?...uat tingkat 4 yea..tak war2 kan pun..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails