~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, October 1, 2013

"Magic" katanya........

Menda ni banyak kt rumah
Bawa setengah kat opis
Bagi kat kawan2 & spare kot2 nk masak lunch kt opis kami main masak2
Ai pon dpt menda ni free jer, toksah la tamak baik bagi jer kt kawan2, lagipon xpired bln 11.
Sekalipon ai tak pernah guna lagi magic ni..
Katanya magic sbb masak pon senang, x payah nk tumis bagai, masukkan jer dlm periuk nasi.
Kalo bujang2 ok kot, kalo mak2 org ni lagi best kalo nk masak tu kena tumis bagai...baru ada feel

4 comments:

Qhaifa Nur said...

memang magic...masuk terus dalam periuk...kalau brand maggi puas hati rasanya

Rin Maira said...

kalo jenis masak nasi skit2 camne eh....air tu mesti kurang kan...buleh ke masukkan dia gak?

syariza09 said...

Qhaifa Nur
ooo ye ke, nanti nk try


Rin Maira
kalo nasi 2 pot ok kot

SiTi said...

sama laa xpenah lg beli & guna yg magic2 mcm gini....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails