~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, September 11, 2013

Kemeriahan di penghujung Syawal

Akhirnya selesai juga jamuan raya Kami buat di penghujung Syawal, Jumaat yang lepas. 
Seminggu tu penat gak ler mengurus itu ini untuk jamuan. Keluar sana sini utk mencari barang2. Kadang2 tumpang kawan, ada2 masa tu kami naik teksi.

Disebabkan kami unit terakhir, maka ramai la yg hadir. Jemputan semua pensyarah dan staf bukan akademik. 
Makanan ada yang masak, ada yg order, dan ada gak pot luck.
Masing2 bekerjasama untuk memberi yan terbaik dalam jamuan ni.
Alhamdulillah
uols layan gambar jer lah yer...iols citer sikit udahler yer

Meja dessert
Antara menu dessert:

Air koktel
Air Sirap soda

Kek coklat
Seri muka
Kuih talam
Puding oreo
Jeli kelapa
Puding roti marble (i buat)
Triffle (i buat)


Plg best ada kuah durian makan ngan roti
Kuah tu sedap sbb per??
Sedap sbb tangan aku yg mengopek durian tu hahaha

Nasi ayam- order
Nasi impit + Kuah kacang + Sambal bilis
Roti Jala
Bihun tomyam - masak
Tosei - pot luck
Putu mayam - pot luck

Itu jer yg dapat kami sediakan. Maklum la bajetnya x berapa nak besau.
Siap ngan candle light & menu atas meja.
ala-ala restoran

Antara tetamu2 yg hadir...meriah gitewww

Orang dapur
Ada juga daripada unit lain yg dtg membantu, smuanya ringan tulang

Thn depan kita buat jamuan lagi ok (*___*)


6 comments:

Ain Noraini said...

syawal ni asyik makan ker kan...lagi la bila hujung minggu mmg ramai yg buat open house...

Qhaifa Nur said...

menunya best..
paling suka roti cicah kuah durian...fev tuh

Pn. Zana said...

bestnyer hai mkan2

syariza09 said...

Ain Noraini
aar kak, bulan ni jer


Qhaifa Nur
yg tu mmg pilihan ramai


Pn Zana
time ni masing2 x diet

Cho Zila said...

dah habispn syawalkan.. nanti der makan raya haji lak..

Rin Maira said...

sonoknya uols ni asek makan je.......uhhuhu....

thn ni ats takde jamuan raya ponnn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails