~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, July 2, 2013

~ Riadah bajet @ Putrajaya ~

Dah lama dah kami ke sini, zaman x dok jerebu dulu la.
Kalo x der idea nk gi jauh2, kami akan gi kawasan dekat2 jer. Slalunya akan terjah Putrajaya la sbb masa duduk sana dulu,  x smua tempat kami abis terjah.

Kami ke Taman Saujana Hijau Presint 11


Sampai2 jer sana trus aku WOW...cantiknya
aku suka ngan view di taman ni
Ada gak yang buat birthday party di sini, mesti best sebab view cantik
Pengantin2 pon ramai yang bergambar, kompem gambar uols cantik

ni gambar pengantin lama
cuba feeling2 mcm pengantin bawu

 port ni mcm cantik jer
wajib bergambar kt cni
gambar tuan rumah wajib ada
lorr awat cahaya matahari tu betoi2 kt muka haku
ok, nampak cerah sikit muka ai

ekceli susah betoi nk amik gambar aiman
tu pon brapa kali dah dok panggil dia ajak bergambar

gaya aiman sama ngan pesen gambar atas
suka sangat wat tangan mcm tu

cuba feeling2 romantik
harap bukan lakonan semata2
pandai pula si kecik tu amik gambar mama abah

seperti biasa peace yo
kawan kata aku gedik
biasa la dh 30++ ni trasa nk gedik mcm anak dara 18++


Sebelum balik sempat tgk matahari jatuh
cantik giler hokeh

ooo naper aku kata riadah bajet, sbbnya rumah aku dh dekat ngan putrajaya, kalo rasa poket dah kempis sikit, kami akan pegi yg dekat2 jer
opkos la Putrajaya yg jadi pilihan, macam-macam ada kat sana
taman mcm2 taman yang ada
swimming pool pon banyak pilihan
playground pon bersepah sana sini
tak kisah la kan
janji hujung minggu dpt kluar rumah, aku suka, somi suka, anak pon suka
yehaaa




4 comments:

Qhaifa Nur said...

pernah datang sini, luas sangat...

~~*Lady Salwa*~~ said...

sal yg dok dekat P11 ni pun baru je 2,3 kali pi taman saujana hijau nih... hehe. tapi memang best pemandangan kat situ... selalu nampak pengantin dok ambil gambar kat situ...

syariza09 said...

Qhaifa

aar mmg luas sgt2


~Lady Salwa~
port pengantin tu

Rin Maira said...

alaaaaaaaa x ajak punn........naik ikut mana wei? tak tau jalan mana nk masuk ke taman tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails