~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, July 25, 2013

Pop Pop Angry Bird

Hari ni dah 16 Ramadhan kan.
Rumah2 pon mesti dah banyak yang pasang lampu kelip-kelip kan.
Rumah ai lom pasang2 lagi, ari tu dah nak pasang tapi kononnya nk pakai lampu2 lama yg iols pasang kat kuarters dulu, tapi frust plak sbb lampunya dh rosak.
kena la beli lain pulok.
ermm tgk la camana nanti.

Bunyi2 mercun ada dengar ka???
Kat kawasan rumah skrg, ada gak dengar tapi sikit2 jer lah. Tak meriah sangat.
 Masa duduk kuarters dulu mmg meriah giler ngan bunyi2 mercun, dam dum dam dum

Aiman pula kami bagi main pop pop Angry Bird dan bunga api hok balance tahun lepas punya...hahaha ada lagi tu.
bunga api tu plak macam dh masuk angin, kejap ada api, kejap takder.
Nasib2 la Aiman. Mama mmg tak koser nk beli2 lain dah.


main dalam kawasan rumah dah ler, senang nak pantau sikit.
kadang2 main sorang, kadang2 bersaing ngan budak sebelah
sehari 2 kotak pop pop jer tau
suka la teww



 satu haru semasa bangun sahur, terkezut kami somi isteri. Ingatkan puteri duyung, rupanya putera doyong yg kami jumpa.
Alahai...apa la yg aiman mimpi, sampaikan tido pon bertongkat tangan...kalo dh tido mcm2 posing yg kuar


********
petang ni mau amik baju raya, berdebar2 lak sbbnya pertama kali jahit ngan tailor tu. harap2 senonoh la baju yg dia jahit tu.

 sronok mlm ni sbb my parents dtg rumah, esok ai keje, sian palk kena tinggal nanti

5 comments:

Qhaifa Nur said...

selalu lepas isyak berdentum dentam bunyi bunga api kat kawasan rumah tapi tahun ni macam sepi saja..

suka tengok gaya aiman tido..tido betul ke tu Syariza..

-Sara- said...

hahahah terbaik ah posing tido aimann! hahaha lawak jee..

syaqir pun duk haruk nak pop pop gak tu, aissyy

Rin Maira said...

putrajaya bising...dum dum...kuat plak tu..buat org terkejott je...nyampah tau...

aiman tido pakai kain pelikat ke tu? heheehe

ai mcm biasalah beli baju readymade jer...huhuh

syariza09 said...

Qhaifa

Aiman tido betul2 tu, bukan saja2 posing


Sara
tu la...mcm2 budak ni


Rin Maira
tu bukan kain pelikat daaa, sluar tido kotak2..kalo pakai kain maunya terburai hihihi

.::Lynn::. said...

ingat pakai kain pelekat tadi... hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails