~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, May 31, 2012

Yehhh.....akhirnya saya Ratu Longkang (=o=)

Dah pon selesai..Mcm yg dicerita n3 semalam, game aku kebanyakkannya ke longkang..
sungguh frust. masa training x der la teruk camtu. Lane tu yg salah, sebelum ni aku main lane ujung ok jer. 


Semalam pula main lane yg mmg problem ada lekuk pula kt tengah. Masa baling elok jer bola kt tengah, tp bila ujung2 bola pon senget trus masuk longkang..angry bird betul..hilang mood. Tak per la, main suka2 jer kasi meriah, lagipun sebagai orang baru cara ni la aku leh kenal2 ngan org lain... nk sedapkan hati la tu



masing2 nk tunjuk skill..sronok aku tgk org yg bolanya x masuk longkang
strike jerrr

Yg ni pon ada, sian aiman dr kul 2.30 ptg lg dh ada kt tempat boling, terpaksa la folo en asben coz dia pun ada training kat situ. alu plak kul 5lbh baru start. Kul 7.40pm baru abis..punya la lama aiman dok kt ctu.



Katanya ni kali pertama buat game bowling, hadiahnya simple jer tp ok laaa kan. Seronok gak dpt camni

Sebelum dpt keputusan kami bergambar prasan2 dulu.....kot2 la dpt no 1 2 3 tuuu


akhirnya ni la yg mampu dimiliki..hanyalah saguhati
jadila nokkksss
ko main pon ke longkang, ada hati plak nk pegang no 1 2 3


ni muka org frust.........bola ke longkang jer
Ratu Longkang





7 comments:

mamyharraz said...

jadilaa janji dpt hadiah jugak kan ;)

aiman jd peneman setia mama&abah..kiut sgt aiman..dan kiut sgt pic last tu ;)

Mama Gee said...

Yeyyyyyyyyyy tahniahhh!!
Hehehe i lum pernah pegang bola bowling lg...hik3

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

xpe laa.... bleh geng ngan moon..kita sama2 jadi ratu longkang kan..kan.. hehe

Fieza79 said...

huhh ok la tu dpt gak ratu longkang..hehee..

mmg fail terus bab2 main boling ni..tgk je blh la,,haa

ainnoraini said...

sama la dengan kakainjugak ratu longkang...kalau main tempat pertama..juara longkang...

Aleyn said...

Hehehe...tak per...lenkali try lagi...

SURIA AMANDA said...

janji dpt title ratu walau ratu longkang...org lain mana dapat..kan?hehehehe...salam kenal...akak follow..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails