~ CliCk mY HeArT ~

Monday, April 16, 2012

Semakin kurang ...


Pagi ni big boss EL, medium boss pula meeting kat Ipoh, & aku small boss prasan boss jap jer yg tinggal. Ermmm...minggu ni agak kelam kabut coz salah satu staf dh kena tarik ke bahagian lain. Baru jer nak ramas mesra, dh jadi camni lak. Bagi la alasan apa pun, pihak atasan tetap tak terima.
Kalo dikutkan esok lusa aku kursus, kursus ni mmg tak apply, tp pihak latihan yg letakkan nama aku. Pastu ramai pula staff sini yg dipanggil kursus. Nampak gayanya tak dpt la aku nk berkursus, coz kami ni ada kaunter, terpaksa la gilir2 jaga. Tapi sbenarnya aku mmg lagi suka kalo tak g kursus tu..hehehehe.

Bila staf dah kurang, paham2 jer lah. Maklumla kami ni berurusan ngan student. Duty kaunter, duty OT, hal2 kerja smuanya kena ubah. Kalo ditukar bersama ngan pengganti ok la gak, tp ni x der pula dorang serahkan pengganti. Harap2 kami dapat la pengganti cepat....

5 comments:

mamyharraz said...

selamat pagi boss ;) hehe

bukan ofis sya je berkurang pekerja...ofis sy ni pun makin kekurangan pekerja memasing resignlah kena tukar g site kt sabah lah diri ni pun tak tau berapa lamalah boleh bertahan kt sini =P

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

nasib la boleh ganti2...

kalau ada yg berkira kerja susah la no...

~Siti Hajar~ said...

pendek kata 'selagi blm ttp mata, keja keja keja'..haha

Qhaifa Nur said...

kursus..bestnya
berharap semua akan ok..

-Sara- said...

OKLAH TU LEH PENUHKN HRI KUSUS..HEHE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails