~ CliCk mY HeArT ~

Monday, November 14, 2011

Kawan baru & suasana baru

Hai uols....yer...ari ni saya di tempat keje baru. Pagi2 dh bangun, en asben pula offer diri nk antar sampai ke opis...lega. Tp blk ni, blk sendiri lahyer...yg tu risau gak, kalo tgk pg td, bas yg lalu cni mcm x byk jer. Tapi try & error lah.

Ari ni smuanya baru, kawan baru, suasana baru. Masih lagi dalam cubaan utk menyesuaikan diri. Insyaallah, pasni ok la tu. Mcm biasa la, kalo baru2 tu x der la keje yg nk buat. Aku cuma belek2 apa2 yg patut jer. Ni pun tgh boring, bila x der keje mula la rasa ngantuk jer....adessss...

sib baik la atas meja ni dh ada PC gedabak (ok la drp x der )tp rindu pula ngan PC lama aku, maklumla flat screen. Nak FB sah2 ler x leh, lps pkl 5 yer. Sib baik leh update blog...lega, sronok pun ada. Rindu sgt ngan blog kesayangan ni...rindu juga ngan uols..nk letak pic x dpt la pulak...mcm lock jer..huhuhu

Bye uols...nanti2 I update lg yer...nk bw rmh uols plak


yerrr......sayer budak baru

13 comments:

ainnoraini said...

dah pindah tempat kerja baru ye..

mule2 mmg la rasa lain sikitkan..tapi lame2 ok la tu..

mcm kak ain dulu tuka department jer..tapi nak sesuaikan diri tu ambik mase la jugak..

LYAfrina said...

gud luck..smoga suasana baru n kwn2 bru dpt mberiakn mood y lebih utk bekerja

mamyharraz said...

yeayy ada pun awk kt sini :)

ok,jgn neves neves good luck k.semoga dpt bergaul mesra dgn kawan2 baru.

MrS. F!zA said...

mesti rsa lain bila tetiba guna pc gedabak tu... heee

wp sibuk mna blog jgn dilupakan..leh kami tahu pkmbgn disana..hihihi

hyazz said...

lalala...good luck u...thanks ar barang2 u tuh

wahida said...

semoga dpt kawan baru yg best nnt...

SiTi said...

owwh...dah ada kt tmpat baru ye...

ct dulu masa pindah...mcm2 rasa...makan masa jugak nak sesuai dgn keadaan baru ni

Yana Kama said...

gud luck kat tempat baru kak az :D

Ross... said...

hai k.azs..sonok ke tmpt baru?nak mkn senang ke?ok x?eh byk lak soklan..

nnt jgn lupa tempek gambar di opis baru yer..heheh...

che mid said...

Tempat baru.. semua baru.. kerusi meja pun tak kenal lagi.. err.. ari ni pakai baju baru juga ke?

Wawa Tasliman said...

good luck di office baru.. :)

~Siti Hajar~ said...

Tpt baru xleh tjk belang lg tau...hehe

hope dpt kwn best d tpt baru ni..

Huda said...

huda teringat masa dulu2 kalau abah kata kena pindah n tukar sekolah..adeh punyalah payah nak biasakan diri dgn kawan2 n sekolah baru :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails