~ CliCk mY HeArT ~

Friday, September 9, 2011

Bulan ni, jangan tgk penimbang.............grrrrr

Naper????
Takut ngan berat diri sendiri. 
Raya di kg, dh selesai, tp raya di kota lom selesai. Selagi tak cukup sebulan, selagi tu lah aku akan jalan2 beraya. Esok lusa jadual mmg padat. Bukannya ada open house, tp berkunjung ke rumah saudara mara. En asben kan org KL, so ramai la pakcik makcik yg ada kt sini..Esk berkonvoi ngan mil & adk ipar. Wajib la kena pegi. Wajib juga la makan2 kan....

Ahad pula berkonvoi gak ngan mil & ptg pula berkonvoi ngan abg sulungku ke rumah mak pak sedara sblh mak pula....
pewot ahkak penat la......huhuhuhu

naper kata ni mcm nk beranak jerrr



uols mesti banyak jemputan open house kannnnnnn

7 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ahaakks... ni takut berat badan naik laa nie.. hehe

mamyharraz said...

woahh berkonvoi sakan :D

esok kita pun berkonvoi ke pahang kalau jadi :)

wahida said...

mmg pun...aku pun takut nak timbang berat bdn bulan ni...ni pun baru lepas attend jamuan raya kat opis...next week ada lagi..

mmg bulan yg menambahkan berat badan..huhu...

ieda said...

ahahahha memang berat naik lepas raya nie huhuhu

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

~izan~ said...

izan pun tak timbang lagi kak..harap2 naik sikit supaya larat nak tolak troli kat pasaraya hehe

ainnoraini said...

hari ni pun ade 3 buah rumah nak gi...penimbang tu mintak ampun bile kite nk naik..takut dia sebab berat sangat...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails