~ CliCk mY HeArT ~

Monday, August 15, 2011

Kena sorok

Geram...tengah gedik2 nk hapdet, cari punya cari kabel hp  x jumpa plak..haisshh..puas aku cari tp x jumpa2..mana best kalo hapdet x der pic. pic atas ni pon aku google. Dah pening kpla cari tp x jumpa2...tgg esk pula. Slalunya kalo benda yg kita cari2 sgt tu mmg x jumpa, tp bila dh lama2 tu baru la benda tu kluar ,menyerah diri...tunjuk diri...eeiii..sabar..bulan puasa ni.


Ari ni x der resipi coz ptg ni tuan tanah ke PARAM hehehe

8 comments:

ieda said...

aah org tua2 akap sorok kan :)

~izan~ said...

hehe..izan pun bila tak dpt bluetooth ke lappy,cari kabel sbb lg cepat. tp tu la,selalu tak jumpa hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD punya style...semua barang berkaitan dgn lappy ni...semua simpan kat dlm beg lappy ja...

kalau tak simpan kat 1 tempat...makanya kakD akan lupa simpan benda tu semua kat mana....

-Sara- said...

eh, xde idea nk msak dh ke mood mls dh dtg ni? hehe..xpee geng ngan sara ek ;P

syariza09 said...

ieda

tersorok kot :(

syariza09 said...

~izan~

akk update pakai pc opis. x tau la dok celah mana

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

kat opis ilangnya...ntah la..pening dok cari

syariza09 said...

-Sara-

dua dua skali...malas & pening pikir menu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails