~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, July 14, 2011

Tahap kritikal, main calit2 lah pulak

Rasanya botol ni x der la lama sgt pon aku guna, tp yg herannya nombor2 kt botol tu makin lama makin ilang...abis tu bila dh ilang camner lak nk sukat air, terpaksa la aku calit2 ngan marker gitewww....


 Tapi bila lama2, calit tu buat nyakitkan mata jer. Malu pon ada, nanti ada lak yg ngumpat mama Aiman ni x mampu bli botol lain. Sblm mata & hati ni bertambah sakit baik aku beli lain jerrr. Zassss...ngajak en asben rempit ke JJ Tmn Equine



Dah dapat.
Yg penting BPA Free. 
Mamanya suka ngan kaler biru, tp kartun kt botol x comel, terpaksa la tukar ngan kaler lain.
Jgn tanya knp ada kaler pink di situ. Anaknya boboy tp pakai botol pink. 
Ada ku kisahh???


Dah berlegar2 situ bukannya nampak botol jer, ada lak nampak brg2 lain. tambah pula ada less 5 - 15%. Rasanya jarang2 ada less kalo setakat brg2 plastik ni. Apa kesah, aku rembat yg ni pulak

x kisah lah kalo setakat diskaun 50sen pong, ttp berharga bg diriku yg bajet nie (=__=)


yg ni harus dibuang, byk dh cacat celanya











9 comments:

mamyharraz said...

baru bercadang nak tuka botol kakal kengkonon botol baru utk raya hehe

sy pung jarang tuka botol anak..sbb mmg jenis ko gunalah selagi boleh hehee

hyazz said...

hahaha...
sama la cam aii..
tpi xsempat nak calit dah kena baling kat anak anak

Fieza79 said...

kalau dh lama sgt botol tu harus tukar la kan..nak2 yg dah hilang tulisan kat luar tu...

Aleyn said...

Apa apa pun..janji BPA...tu yg penting....

syariza09 said...

mamyharraz

Sya slalunya 3bln skali tukar botol, tp yg brand ni cpt sgt kaur tulisan nombor tu, terpaksa ganti baru

syariza09 said...

hyazz

ayooo...ganasnya anak u

syariza09 said...

Fieza79


br beli, tp cpt nau ilang tulisan

syariza09 said...

Aleyn

ooo....semestinya

~Siti Hajar~ said...

Botol AIman sama dgn botol Danies la, mmg cepat keluar gambar2 tu, sy tonyoh cuci semua gambar tu pastu main agak2 je sukatan susu..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails